http://wicca.hit.bg/files/25/25kadur.htm
Мене лично ми стана много интересно, предвид че съм му гледал всичко по не знам колко пъти, а не съм се заглеждал никога в "премигванията" на екрана дето ги има редовно

Т'ва с тия 25ти кадри си е чист факт и че в много реклами, медии, филми и тн ги има също е ясно.... обаче дори в клипове на Боби Турбото да ги има...ебаси ...

И то точно тия сатаничните масонски шит-ове за които напоследък е модерно да се говори...
Очевидно това се прави навсякъде и не е случайно.... има някъква далавера в крайна сметка...

И к'во? Окей... подстракават хората към зло... и к'ва е файдата?

повече безредици, повече престрелки, наркотици, секс индустрии, расизъм.... има далавера някъква и то дори е на МНОГО ПО-ГОЛЯМО ниво от колкото изглежда...
Aко е за пари и всичко ЗЕМНО... окей може и да има файда... ама дали е т'ва?
Ако хипотетично предположим че има РАЙ и АД, ква е далаверата начи? Искат да ни подстракават към зло и да изпратят повече хора в ада отколкото в рая?? т'ва ли е? Направили са сделка с дявола няква ли кво?

Не искам да ме взима някой твърде на сериозно за т'ва с рая и ада, просто мисля на глас най- логичното хипотетично нещо което ми хрумва извън земните нормални неща като АЛЧНОСТ, желание за ВЛАСТ и тн....

(Ако щете и NWO

едит: Моля, който е хейтър на такава тематика , да не сере в темата