CaXky написа:Утре ще ми върнат контролната по математика![]()
![]()
![]()
Antares написа:Баси, сума работа имам напред-назад, но седя вързан, щото трябва да идват да ми оправят климатика...
mors написа:Бразилия и Северна Корея правят много як мачБаси гола на Майкон
Antares написа:Баси и кефа да имаш климатик...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:Баси и кефа да имаш климатик...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
DTD написа:Message: Your video is number 25 in line for convertions out of 26
Това ми го изписва като се мъча да кача един клип в pinkbike... Побвах наново, но пак това изписа след като се качи клипа и се пусне това излиза...Някой да има представа защо и какво не е наред?
Night_Falcon написа:DTD написа:Message: Your video is number 25 in line for convertions out of 26
Това ми го изписва като се мъча да кача един клип в pinkbike... Побвах наново, но пак това изписа след като се качи клипа и се пусне това излиза...Някой да има представа защо и какво не е наред?
Чакай и ще се оправи, и на мен ми го правеше тва.
veskoz написа:Абе тоа мноо ми е познат
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Fanatico написа:Преди малко стоим пред вкъщи със @SeSSion и то не са ли някви лапета : Ту-Ту-Ту-Тупалка.
Night_Falcon написа:Някой да иска бъбрек?
PiCoZzZeN написа:Fanatico написа:Преди малко стоим пред вкъщи със @SeSSion и то не са ли някви лапета : Ту-Ту-Ту-Тупалка.
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта