PiCoZzZeN написа:Ozzie написа:Тази сутрин, около 1100 на бул. "Академик Иван Гешов" някой с "KONA" в синьо/ бял цвят, двукоронна вила "Марзочи" и гуми MAXXIS Minion F & R (съдейки по следите оставени след минаване през локвите) в посока центъра по хигиена (или каквото е там)
Хмммм , не съм бил аз щом е било сутринта , друга синя кона с бяло цоки и гуми максис минион не се сещам ... Припознал си се
hitar_potter написа:Днес видях codename47
valio33 написа:Днеска към 8 на спирката на 5-тицата се засякохме с Горящият лед, Фалкон и още едно момче с Кона!![]()
![]()
BurNiNg_IcE написа:valio33 написа:Днеска към 8 на спирката на 5-тицата се засякохме с Горящият лед, Фалкон и още едно момче с Кона!![]()
![]()
Ааа ето как беше точно във форума, момчето с Коната е PiCoZzZeN ииии 1 съвет, като искате да пресечете улицата с тия Демота, моля Ви се не слизайте от колелото за да го качите на тротоара, а просто минете през него(бордюра), ще видите че няма да усететите нищо.
joker_brand написа:Некви "пущинаци" накрая на Витошка, до Mc`Donalds-a сменяха някакви кормила и лапи![]()
![]()
PiCoZzZeN написа:joker_brand написа:Некви "пущинаци" накрая на Витошка, до Mc`Donalds-a сменяха някакви кормила и лапи![]()
![]()
Кои ще да са тез олигофрени бе ?!![]()
![]()
webster1102 написа:Младо момче със зелена мекица вилка до Васил Левски с марцочи 888,курбели хъсфелт и беше с протектори на краката и ръкавици.
PiPo написа:webster1102 написа:Младо момче със зелена мекица вилка до Васил Левски с марцочи 888,курбели хъсфелт и беше с протектори на краката и ръкавици.
аз съм![]()
Вчера пак в борисовата пичага със тъмносив Specialized и marzocchi отпред.Както и едно много симпатично момиче с оранжев велосипед,при което щях да се забия в едни храсти...![]()
webster1102 написа:PiPo написа:webster1102 написа:Младо момче със зелена мекица вилка до Васил Левски с марцочи 888,курбели хъсфелт и беше с протектори на краката и ръкавици.
аз съм![]()
Вчера пак в борисовата пичага със тъмносив Specialized и marzocchi отпред.Както и едно много симпатично момиче с оранжев велосипед,при което щях да се забия в едни храсти...![]()
Аз се чудех да те поздравя ли,ама викам айде не,че ще ме помисли за луд
Joker_Here написа:Днес около 9 и 30 на витошка 5-6 момчета с с фулсъспеншън байкове,,никой не беше с каска или някаква протекция,само един с каска тип Дирт Джъмп каска... Единия от тях май беше с рамка Скот Хай Октейн...
25thframe написа:А миналата седмица по трамвайната линия на 22, се засякох с някой, който караше синя Kona Stinky с черни 888.
kfx700 написа:Вчера видях баба ми![]()
![]()
eMcKu написа:в четвъртък видях jd в 5 сутринта да кара осветен по бул.Яворов
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта