azze написа:Въпорсът е,че пия лекарства,а комбинацията алкохол+лекарства не е много добра.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Antares написа:Сервиз.
Реплики от сорта на "Нали имаше тука някво дето се пишеха хай-тек маниаци" не помагат в намирането на отговори.
BurNiNg_IcE написа:Само на мен ли, на moonlight аватара ме плаши?![]()
Нищо лично.
hitar_potar написа:що бе? кво й има на "мацката"?![]()
...тогава недей отваря темата "как изглеждаме".
В Европа не работиNight_Falcon написа:ЗАЩОООООООООо на всякъде пише че бетата на старкрафт 2 пак работи, а на мен ми дава "battle net is down for maintanance"?!?!?!?!?!?!?!
Създава образа на жена, която с най-лъчезарна и мила усмивка може да ти изтръгне очните ябълки и да ги натъпче в току що изтръгнатия ти гръклянBurNiNg_IcE написа:Само на мен ли, на moonlight аватара ме плаши?
Antares написа:В Европа не работиNight_Falcon написа:ЗАЩОООООООООо на всякъде пише че бетата на старкрафт 2 пак работи, а на мен ми дава "battle net is down for maintanance"?!?!?!?!?!?!?!
Antares написа:За да мога да превъртя Assasin's Creed 2
X_NRG написа:Пешо, мен не ме бива много много, защото ми куца макро-играта. В смисъл като се вкарам в някаква битка, забравям за развитието докато не приключи битката и по едно време се усещам, че имам адски много натрупани ресурси, които не мога да употребя достатъчно бързо и съм супер изостанал в сравнение с противника.
Сега гледам shoutcast-и в youtube и чакам 27-ми, но главно за да цъкам с приятели.
http://www.youtube.com/user/BlizShouter
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта