Snuupy написа:Здравейте, каква е разликата на XCR-ите от 100 до 170лв? Освен, че имат Lockout? И кой е най-хубав от тях?
maverick4o написа:http://ustrem-bg.com/shop/fork-parts/333-sr-suntour-xcr-sf6-sf7.html
ТОВА ИСТИНА ЛИ Е ?!![]()
![]()
![]()
![]()
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОЯСНИ КОИ СА ОПИСАНИТЕ МОДЕЛИ ?!
plamen123 написа:Здравейте колеги.Имам вилка ХСR тази от 95лв.Рехих да и направя профилактика,казаха ми че се отвъртат врътките за настройка на твърдостта и долу на ботушите шестограмите до там добре махнах ги извадих пружините и немога да махна ботушите как да ги махна
botroid написа:Някой има ли вече впечатления от XCR модел 2010?
hakama написа:Извинете ме малко за офтопика, но каква е разликата с XCM (от XCR) , изпадна ми доста запазена за 50лв?! Търся нещо бюджетно за начало.
ico 1 написа:За съжаление ти трябва оригинален ключ. Има такъв във всеки читав велосервиз. Всякакви импровизации водят до смачкване и заобляне на врътките.
teodorchy_sofia написа:ico 1 написа:За съжаление ти трябва оригинален ключ. Има такъв във всеки читав велосервиз. Всякакви импровизации водят до смачкване и заобляне на врътките.
С френски ключ няма ли да се получи?
azze написа:Къде могат да се намерят меки пружуни за XCR (LO,ако има значение),колко струват и въобще струва ли си човек да сменя пружуните?
PowerSlide написа:azze написа:Къде могат да се намерят меки пружуни за XCR (LO,ако има значение),колко струват и въобще струва ли си човек да сменя пружуните?
колко килца ситърсиш меки пружини, тази вилка си е достатъчно мека за човек над 50кг. Ако се движи мудно - разглоби, почисти, виж втулките да не са извъртени в грешно положение, грес/смазка и сглабяш
arney написа:Вилката ми е Сънтур ХЦР СФ7 120мм и искам да поръчам нови втулки от тук ,но пише че цената е за брой ,а не за комплект и искам да попитам комплекта колко втулки включва
arney написа:Вилката ми е Сънтур ХЦР СФ7 120мм и искам да поръчам нови втулки от тук ,но пише че цената е за брой ,а не за комплект и искам да попитам комплекта колко втулки включва
maverick4o написа:Много ясно че има..на практика вилката става нова !
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта