хммм... аз пък карам мавика... и отпред, и отзад. типичната АМ шина - лека, средно широка, побира 2.5 гуми, здрава е, красива е. карам я на ФР-байк с 215мм ход отзад и 180мм отпред, сещаш се какъв стил. тежа си 85 доволни килца. с ръка на сърце мога да заявя, че тия шини издържат на повече тормоз, отколкото АМ стила предполага. сопот, боровец, няколко пъти на чумерна, дропове по метър-метър и половина, някой път с приземяване на равно, какви ли не още аграрщини - единствено беше крива след сопот, но само защото тръгнах с ненатегнати спици. карам отзад с едностенна гума и не я помпя много-много, напоследък постоянно съм под 2 атмосфери, та редовно блъскам шината в бордюри, ръбове, стълби, и т.н., и т.н. - едно подбито няма все още, а вътрешната гума я гърмя ли, гърмя...

смятам, че покупката на двете шини е една от най-добрите ми покупки и няма как да не съм по-доволен. и мисля да ги сменя нататък само защото така или иначе втория ми байк ще се нуждае от шини, пък няма смисъл да купувам нещо подобно - ще прехвърля мавиците на него, а за ФР-байка ще налазя някой от топ-моделите на марката, съвместим с UST стандарта за безкамерни гуми. иначе, ако не бяха тия ми планове, въобще нямаше и да погледна повече друг модел шина.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.