А баба ви Лили цепи мрака - трябвало е да пее рок и метъл, а не "Детелинииии"...
kvelikov написа:Страшни снимки!![]()
А баба ви Лили цепи мрака - трябвало е да пее рок и метъл, а не "Детелинииии"...
codename47 написа:поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=Geiq0FP13uQ
kapitanblood написа:Краси, какво следва...
Kpoko написа:Много добри, само следващия път като кажеш "не мърдайте", трябва наистина да не мърдаме
kvelikov написа:За щастие тази година е изключително богата на събития!
Дано все така да продължава!
Не че не можем сами да си организираме някое яко каране, но друго е и да се поомешим с байк-общността - за разнообразие...![]()
Дали ще е Ботев, Безбог, или кой знае какво - няма значение. Важното е да се движи гъзо и да се лее добро настроение!
През август ще мигрирам във Варна, за да се опитам да създам местна войС.К.А...
Има там едни надежди, които въртят здраво, а Ози - президент...![]()
Някой ако се заклати към черноморието и си носи байк, ще бъде веднага включен в програмата!
Айде, до сряда!
taurus13 написа:Kpoko написа:Много добри, само следващия път като кажеш "не мърдайте", трябва наистина да не мърдаме
Щото ти си излязъл като триглав змей на едната...
taurus13 написа:За тези копито искаха GPS трак:...
borislav написа:Сега гледах една снимка на Милица как сутринта се събуждам покрай огъня![]()
![]()
![]()
През август ще мигрирам във Варна, за да се опитам да създам местна войС.К.А...
Има там едни надежди, които въртят здраво, а Ози - президент...
taurus13 написа:Бобииии...страхотни снимки...отсега нататък да си носиш eos-чето винаги, щото аз напоследък се улавям, че снимам като блондинка с телефон
mastermisho написа:taurus13 написа:Бобииии...страхотни снимки...отсега нататък да си носиш eos-чето винаги, щото аз напоследък се улавям, че снимам като блондинка с телефон
мен пък ме кефи много твойта снимка 9838, не разбирам какво се случва ама е много ми харесва![]()
taurus13 написа:mastermisho написа:taurus13 написа:Бобииии...страхотни снимки...отсега нататък да си носиш eos-чето винаги, щото аз напоследък се улавям, че снимам като блондинка с телефон
мен пък ме кефи много твойта снимка 9838, не разбирам какво се случва ама е много ми харесва![]()
Мишо, случва се това, че вали като из ведро, Милица се набира по баира, а Киро(sartor) не успя да качи баира, щото беше на кофти предавка и каза, че ще се върне за да го качи карайки - тъй де няма да се излага. Милица така или иначе, обаче си се оказа голямо явление нагоре - изкара ми дъха от дробовете на финалните километри към Руен, та не ми е ясно що Киро се е впрегнал толкоз....
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта