MTB-клуб С.К.А.

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: MTB-клуб С.К.А.

Мнениеот kvelikov » Пон Юли 26, 2010 5:20 pm

Страшни снимки! :agree:
А баба ви Лили цепи мрака - трябвало е да пее рок и метъл, а не "Детелинииии"...
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот g.loumbev » Пон Юли 26, 2010 5:49 pm

:D И аз искам да благодаря за снимките,който иска да поутъпкаме пътеката да казва(пише) :D Аз още съм в транс от добре прекарания уикенд :crazy: и като гледам снимките ми идва да тропна едно хорце от кеф :roll2: :lol2: :roll2: Още един път благодаряяя за снимките и всичко останало :wavey:
Аватар
g.loumbev

Рейтинг: 1495

Мнениеот Vikingonbike » Пон Юли 26, 2010 6:05 pm

kvelikov написа:Страшни снимки! :agree:
А баба ви Лили цепи мрака - трябвало е да пее рок и метъл, а не "Детелинииии"...

И теб да те бяха сглабяли/разглабяли с редовна профилактика и най-висококачествени компоненти и ти щеше да цепиш мрак, газобетон, язовирни стени и прочие препятствия :offtopic: :jump2:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Рейтинг: 2000

Мнениеот codename47 » Пон Юли 26, 2010 6:08 pm

Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот kapitanblood » Пон Юли 26, 2010 6:17 pm

codename47 написа:поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=Geiq0FP13uQ :D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Е те тава,сцепи мрака.....евала ,че си го изровил... :bowdown:
С.К.А.-менове,стягайте се,,,,,,, :nuts: :smash: ,
Краси,какво следва......... :paperba: :nuke: :cowboy: ...... :praying:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот sos » Пон Юли 26, 2010 6:35 pm

Ники, поздрава е страхотен, просто си нацелил десятката :D
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот kvelikov » Пон Юли 26, 2010 7:56 pm

kapitanblood написа:Краси, какво следва...

Ами, какво - Банско е в края на седмицата.
Аз съм се записал и хората си знаят, но май няма да има много С.К.А.таджии. :dontknow:
В събота е ХС-ралито, а в неделя мисля да кача Безбог (без лифта) и да го спусна като един пич!
Ако има фенове на идеята - welcome!
Ети линк към event-a:
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/ ... 304-bansko
Аватар
kvelikov

Мнениеот ivan_radev1 » Пон Юли 26, 2010 8:12 pm

Друг вариант за сидерски уикенд е връх Ботев:

viewtopic.php?f=5&t=74503

доста съм раздвоен между Безбог и Ботев :dontknow:
Аватар
ivan_radev1

Мнениеот kvelikov » Пон Юли 26, 2010 8:37 pm

За щастие тази година е изключително богата на събития!
Дано все така да продължава!
Не че не можем сами да си организираме някое яко каране, но друго е и да се поомешим с байк-общността - за разнообразие... :eyebrow:
Дали ще е Ботев, Безбог, или кой знае какво - няма значение. Важното е да се движи гъзо и да се лее добро настроение!
През август ще мигрирам във Варна, за да се опитам да създам местна войС.К.А... :rofl:
Има там едни надежди, които въртят здраво, а Ози - президент... :D

Някой ако се заклати към черноморието и си носи байк, ще бъде веднага включен в програмата!

Айде, до сряда!
Аватар
kvelikov

Мнениеот borislav » Вто Юли 27, 2010 12:19 am

:clap: благодаря на всички СКАджии за тези два дни, които ми се сториха като много повече. Вицовете и хумора съвсем не отсъстваха от вечерния огън. Държа да похваля на Милица кекса и баницата лошото беше, че свършиха. Също така на Добри свинските пържоли и на Краси пилешките пържоли.
Ники !! Мерси, че ми предложи да спя във вашето бунгало и за ветровката, ще имам да черпя :beer:

Ето и моите снимки http://dox.bg/files/dw?a=533cb15630
Изображение
Аватар
borislav

Мнениеот taurus13 » Вто Юли 27, 2010 1:01 am

Бобииии...страхотни снимки...отсега нататък да си носиш eos-чето винаги, щото аз напоследък се улавям, че снимам като блондинка с телефон :eyebrow:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Kpoko » Вто Юли 27, 2010 1:04 am

Много добри, само следващия път като кажеш "не мърдайте", трябва наистина да не мърдаме :)
Аватар
Kpoko

Мнениеот taurus13 » Вто Юли 27, 2010 1:08 am

Kpoko написа:Много добри, само следващия път като кажеш "не мърдайте", трябва наистина да не мърдаме :)

Щото ти си излязъл като триглав змей на едната...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Vikingonbike » Вто Юли 27, 2010 7:28 am

kvelikov написа:За щастие тази година е изключително богата на събития!
Дано все така да продължава!
Не че не можем сами да си организираме някое яко каране, но друго е и да се поомешим с байк-общността - за разнообразие... :eyebrow:
Дали ще е Ботев, Безбог, или кой знае какво - няма значение. Важното е да се движи гъзо и да се лее добро настроение!
През август ще мигрирам във Варна, за да се опитам да създам местна войС.К.А... :rofl:
Има там едни надежди, които въртят здраво, а Ози - президент... :D

Някой ако се заклати към черноморието и си носи байк, ще бъде веднага включен в програмата!

Айде, до сряда!

Красииии, кучеее с тия твоите морски идеиии :D
Над Дружба във Варна имаме една дървена къщичка, която с лекота ще побере 6-7 души вътре а на двора няколко палатки :eyebrow:
Усещаш ли накъде бия ааа :idea: Може да си заформим Август или Септември една ВарненС.К.А разходка, с участието на повече С.К.Атери :beer: ай помислете над предложението ми, аз ще говоря с родата кога мисли да е там ;)
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот kvelikov » Вто Юли 27, 2010 7:40 am

Охооо..., Мишок!
Идеята е един път!
С.К.А.терите да се замислят, защото по-добра комбинирана оферта това лято няма да има... :bigeyes:
:beer:
Аватар
kvelikov

Мнениеот ivan_radev1 » Вто Юли 27, 2010 8:01 am

През първата половина на август и аз ще съм във Варненския вилает. Така че можем да направим морС.К.А. група.

Ще поканим и колегите от Шумен, все пак Варна си е тяхно пристанище :rofl:
Аватар
ivan_radev1

Мнениеот borislav » Вто Юли 27, 2010 8:05 am

taurus13 написа:
Kpoko написа:Много добри, само следващия път като кажеш "не мърдайте", трябва наистина да не мърдаме :)

Щото ти си излязъл като триглав змей на едната...

Точно тази снимка аз съм я пооплескал :blush:
Сега гледах една снимка на Милица как сутринта се събуждам покрай огъня :rofl: :rofl: :rofl:

...ъъъЪЪъЪъъъ СКАтери идеята за Варна ми харесва и морето ще вида тази година
Изображение
Аватар
borislav

Мнениеот taurus13 » Вто Юли 27, 2010 10:07 am

За тези копито искаха GPS трак:
1. От хотел Трите Буки през заслон Превала до вр. Руен - кара се основно по черен път из поляни.
2. От заслон Превала през вр.Човеко и спускане до х.Памука(на шосето за 3-те буки, няколко км под хижата) - черен път, неозначен на ОФРМ, на места малко треволясал. В началото е спускане през поляни, накрая равно и леко нагоре в широколоистна гора. Приятно XC. Става хубав еднодневен маршрут - 3-те Буки, Превала, подсичане на Човеко(или с изкачване) и надолу към х.Памука.
3. Трасето на Жоро(яко горско спускане) - от комплекс Студен Кладенец(и хотел Лима) на шосето за 3-те Буки, се отделя път през поляните, който излиза след половин км на хижа Иглика. За хижата има отбивка и от самото шосе, малко по надолу от комплекса. От хижата започва горското спускане до село Грамаждано(може и да се води квартал на Кюстендил). Трасето е комбинация от пътеки и диво каране през гората по 2метрови улеи пълни с малко шума и клечки. Много е разнообразно и приятно за каране, като може да се кара и от по-начинаещи ако внимават със скоростта и няколко участъка. Иска ми се да мога да го опиша, но трябва да се спусне :D Трасето е достатъчно дълго, за да си покара добре човек. Следването на трака, обаче може да е трудно, тъй като гората е пълна с алтернативни места за минаване. Ние имахме късмета на ни води Жоро, който си го знае наизуст до последната клечка, та добре подивяхме.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот hrissim » Вто Юли 27, 2010 10:14 am

taurus13 написа:За тези копито искаха GPS трак:...

Благодарско! :clap:
Разбира се, че ще се обадя на Гойко :D кат отида там - да покаже некой урок по спускане :beer:

п.п. 4 км. е постоянното спускане, 600 м. денивелация... :liplick:
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот lyllyra » Вто Юли 27, 2010 1:38 pm

borislav написа:Сега гледах една снимка на Милица как сутринта се събуждам покрай огъня :rofl: :rofl: :rofl:

... или по-скоро вкочанен поради липсата му : ))) Браво за ентусиазма :D :D :clap: Сигурно и аз щях да се включа, ако палатката ми не се беше разгънала. Но предвид трудността в сгъването, реших да се възползвам ;) Апропо големи благодарности на taurus13 и g.loumbev за оказаната помощ в тази тежка борба :bowdown: И аз ще трябва да черпя : ) :popcorn:

ИИи сега линк за дърпане на снимки: http://dox.bg/files/dw?a=40a9daea87 . Разполагате с две седмици :eyebrow:
Баща ми е психиатър !
Аватар
lyllyra

Рейтинг: 1255

Мнениеот kapitanblood » Вто Юли 27, 2010 1:39 pm

През август ще мигрирам във Варна, за да се опитам да създам местна войС.К.А...
Има там едни надежди, които въртят здраво, а Ози - президент...

Ооо,Варна,пазаете нашия,Партиен секретар... :bowdown: ,луд човек е той,не му се връзвайте ако ви каже,че Одеса е близо,само няколко завъртания на водното колело....Един месец,далеч от София,ще ни липсва,малко почивка,от идей....
Ози-президент,ама не.Той,е сериозен човек,с акъл в главата,а не като нас,но иначе създай,войС.К.А.,трябва да имаме подръжници във всеки град,особено важна ни е морската Столица..... :bowdown:
Придърпай,някой от гр.Търговище,там е сборище на таланти.... :D
А другите,градове да треперят и да се чудят,кога ще мине от там тоз лудия Краси... :bowdown: :D
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот mastermisho » Вто Юли 27, 2010 6:54 pm

taurus13 написа:Бобииии...страхотни снимки...отсега нататък да си носиш eos-чето винаги, щото аз напоследък се улавям, че снимам като блондинка с телефон :eyebrow:

мен пък ме кефи много твойта снимка 9838, не разбирам какво се случва ама е много ми харесва :D :agree:
" http://www.openstreetmap.org gives us the ability to really create mtb focussed maps – like no other map provider has ever done. Therefore I call on you – to get engaged and start participating like over 100.000 people worldwide already do!"
Аватар
mastermisho

Рейтинг: 1567

Мнениеот kvelikov » Вто Юли 27, 2010 7:10 pm

Има много силни фотоси, но за мен ето това е снимката:

Изображение

Не помня чия е, но е хванат страхотен момент! :agree:
Елате утре след 19.00 в Контесата да пием по бира... :beer:
Аватар
kvelikov

Мнениеот Admin » Вто Юли 27, 2010 8:00 pm

Еххх, познати баири! :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот taurus13 » Вто Юли 27, 2010 9:30 pm

mastermisho написа:
taurus13 написа:Бобииии...страхотни снимки...отсега нататък да си носиш eos-чето винаги, щото аз напоследък се улавям, че снимам като блондинка с телефон :eyebrow:

мен пък ме кефи много твойта снимка 9838, не разбирам какво се случва ама е много ми харесва :D :agree:

Мишо, случва се това, че вали като из ведро, Милица се набира по баира, а Киро(sartor) не успя да качи баира, щото беше на кофти предавка и каза, че ще се върне за да го качи карайки - тъй де няма да се излага. Милица така или иначе, обаче си се оказа голямо явление нагоре - изкара ми дъха от дробовете на финалните километри към Руен, та не ми е ясно що Киро се е впрегнал толкоз.... :eyebrow:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Sartor » Вто Юли 27, 2010 9:44 pm

taurus13 написа:
mastermisho написа:

Мишо, случва се това, че вали като из ведро, Милица се набира по баира, а Киро(sartor) не успя да качи баира, щото беше на кофти предавка и каза, че ще се върне за да го качи карайки - тъй де няма да се излага. Милица така или иначе, обаче си се оказа голямо явление нагоре - изкара ми дъха от дробовете на финалните километри към Руен, та не ми е ясно що Киро се е впрегнал толкоз.... :eyebrow:

Качих го!!! С триста и тридесет зора, задната гума заора на няколко места, ама не му се дадох на тоя баир! :) :evil:

Ето как го ям
Изображение
Аватар
Sartor

Мнениеот taurus13 » Вто Юли 27, 2010 9:49 pm

Мен друго ми е интересно...някой видя ли конника без глава...?
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот THEZOGGO » Вто Юли 27, 2010 10:02 pm

И такъв ли имаше? :bigeyes: :dontknow: :boggled:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот taurus13 » Вто Юли 27, 2010 10:30 pm

THEZOGGO написа:И такъв ли имаше? :bigeyes: :dontknow: :boggled:

Ей го....
Изображение
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Вто Юли 27, 2010 10:35 pm

Ще ви стопя всичките с по един светлинен лъч от кораба-майка, да знаете :bawling: :bowdown: :xx(: .....
Ни въй срам..... :P
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания