Gasolin написа:Antares написа:Както ти е монтирана веригата - премести я на най-големия венец отпред и се опитай да я дръпнеш с ръка в най-предната част на венеца. Ако се отдели видимо от венеца - означава, че веригата ти е прекалено разтегната и е за смяна.Gasolin написа:Не е сваляна скоро, но карам без баш ринг от доста време и е възможно някъде да съм изкривил плочата. Утре ще проверя, а все пак дерйльора възможен причинител ли е? Просто нямам пари за друг и ще се радвам ако го изклюа като вариант.
Може да пробваш със свалена верига да засилиш педалите да се въртят и да гледаш венеца за видимо биене (изкривявания). Ако има такова - може да пробваш с подръчни средства да го поизправиш, но ще е временно решение.
Хубаво изчистих, обезмаслих и смазах всичко по движението от колелцата на дерейлйора до плочите и веригата. За сега няма проблеми, но все пак ще проверя за веригата, понеже тя май е доста старичка вече.
. Казваше ми няма такъв метод за мерене на верига и няма да ти махна звеното denises26 написа:А ето и едно глупаво въпросче, което ме гложди от много време. За какво служи това(посоченото на снимката).
Varix написа:искам да си сменя лапата ,но не знам с какъв захват е ? Как се определя ?
Колелото е феррини р3
maverick4o написа:Продават ли се тикери на РАМ![]()
нито пише за какво е, нито пише каква е сумата, а пък името ми звучи познато. подозирам, че е нещо покрай днешната поръчка от CRC, но си нямам на представа кво става, понеже последните 2 дни бяха пълна лудница... а и тъпите пощи осраха работата - как може късния следобед на петъка да се оставя такова съобщение бе? трябва чак утре да ходя до централна поща да видя за кво става дума. ако някой знае за кого става на въпрос, моля да даде някакъв скайп да се разберем или да каже какъв му е ника тук във форума. hitar_potar написа:някой знае ли кой е александър русев от Нова Загора? ...
Абе пирамидо! Тая скоба я искам до четвъртъкhitar_potar написа:днешната поръчка от CRC
пручинно-следствената ум вризка е наръшенаkubetata написа:Защо папагалите ми полудяха изведнъж -- без пручина..
Antares написа:Абе пирамидо! Тая скоба я искам до четвъртък
PowerSlide написа:Вероятно и тях ги занимаваш с асансьорните си проблеми ....
PRobably написа:Трябват ми хубави слушалки in-ear до 50лв.Ако може и да са от тия който заглушат страничния звук екстра...Помагаите,че съм закъсал.
... един приятел има такива от 2006 и до сега само жака му се беше попрецакал но това са едни много корави слушалки с алуминиев корпус

wock написа:Някой може ли да ми помогне с името на песента от клипа ''Shambhala - (Александър Илиев helmet cam)'' от сайта PROJECT - X
http://project-x.bg/bg/xtv/mountainbike/63.html давам този линк щото сайта е флаш и не ми излиза друг за отделния клип(втория под "бяла кал").
spruld0g написа:имам един въпрос (тъп е) каква е разликата между баница и бюрек
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта