Щом досега си карал твърдак, хода на хит-а ще ти е предостатъчен, и ще спестиш доста тегло

did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
HighFlyer331 написа:Вилка Domain 302.
HighFlyer331 написа:Нееезнам и за рамката да кажа честно...Биг хита е фр рамка.Тоест ако я карам дх ще я карам ли извън предназначение,ще я счупа ли и прочие.Знам че питам тъпи въпроси,но просто неъсм запознат толкова много,с една дума в момента се уча.
Благодаря предварително
valio33 написа:Извинявай, ама си пълен идиот. Супер готина е и е много добър механик, как точно не прави разлика м/у драг и хит? На мен тя ми е сглобила голяма част от Демото и нямам никакви проблеми.
ninjea написа:Ако си взимаш биг хит само не оставяай каката в магазина в лозенец да ти го сглобява, щото не прави разлика м/у колело за спускане и най-обикновен ДРАГ!!!
Shady™ написа:Иначе и аз съм c Big HitИ не бих си променил избора ако можех освен ако нямах +2000лв за Demo
и коя версия е? Заглеждам се по II -ката.WestIce написа:Ама и ти си странен тип. Защо си се насочил към 1-коронна. Спазвай законите на физиката... не прави грешка да си вземеш 17" размер и еднокоронна вилка - защото предницата, ще ти е супер "забита". Ако ще е блек хоук си вземи с двукоронна вилка и си регулирай короните така че да ти е удобно на теб да караш, и челния ъгъл да е добър.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта