Поставка за велокомпютър ?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Поставка за велокомпютър ?

Мнениеот wheezy » Пет Юли 30, 2010 12:04 am

Здравеите днес след лек инцидент ми се счупи поставката за компчето което е CAT EYE Micro Wireless :banghead:

Това е инфото което намерих за поставката :

MC100W bracket
Description:
Bracket fits handlebar or stem.
Model: 169-6570
снимка:
010.jpg
010.jpg (17.5 KiB) Прегледано 893 пъти

Моля всеки който се сеща от къде мога да си я купа да сподели, също и ако на някой му идват някакви идеи за алтернативен захват ?
В момента временно го вързах с миши опашки и двойно залепваща лепенка, но така не мога да го свалям и предполагам че скоро ще ми го откраднат :dontknow:

Благодаря
Аватар
wheezy

Рейтинг: 1252

Re: Поставка за велокомпютър ?

Мнениеот novice » Пет Юли 30, 2010 12:20 am

Що не снимаш какво и как си счупил, за да ти се помогне, евентуално, как да го поправиш? Да си търсиш резервна скоба е... несериозно, по-скоро можем да помислим как са залепиш/модифицираш повредената.

ПС: Ако си го купил от Байксентър, питай тях за резервна, макар че ми се вижда невероятно да се продава такова нещо. :dontknow: Поне досега не съм виждал да се продава при продуктите на Sigma Sport, а не вярвам Cat Eye да имат различна политика по въпроса. Иначе трябва да останат гладни... :D
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот wheezy » Пет Юли 30, 2010 6:10 am

Продава се като резервна част ;) проблема е че го намерих единствено в Америка и то не в ebay а официалния сайт наCAT EYE и струва 2$, но няма доставка до BG :dontknow:

Снимка не мога да наравя в момента, но не може да се отремонтира отдолу каналчетата през които минават мишите опашки са се изпотрошили :banghead:
Аватар
wheezy

Мнениеот ico 1 » Пет Юли 30, 2010 7:33 am

Двойнозалепящо под поставката и тел, която да минава близо до каналчетата за свински опашки. Отвори за телта се пробиват с нагорещена игла. Отгоре ще стои компютърчето, а отдолу, където се връзва високотехнологичния материал никой няма да гледа. :D
Аватар
ico 1

Рейтинг: 2000

Мнениеот novice » Пет Юли 30, 2010 3:24 pm

Накарай някой познат на бригада там да го купи и да ти го прати. Или провери някоя куриерска фирма, дали не може да го купи вместо теб и да ти го достави. Еконт имат подобна услуга за стоки от ebay в Европа, но за САЩ не знам, предполагам не е проблем. Виж на сайта им и ако не ти излиза златна тази пластмаса действай! Ако не, пробвай с тел или си купи нов километраж. :beer:
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот wheezy » Съб Юли 31, 2010 12:33 pm

:) ico 1 :) така може и да стане нещо но съм някъв тип перфекционист и толкова много ще ме дразни че няма да го изтрая повече от ден два :peace:

novice Услугата на еконт я има е за Англия, по принцио обаче аз пазаря on-line от там и няма никакви проблеми с доставките до BG, а еконт само като посредници взимат доста парички ;) Имам една позната която е в USA в момента инай вероятно ще и поръчам дами вземе няколко бройки

Междодругото на работа успях да направя някакво подобие на поставката само че от хром-никел и горе доло се получи временно мисля че ще върши работа ;)

благодаря все пак за съветите :beer:
Аватар
wheezy

Назад към Веломеханик