Първоначално исках Revox но с рамер 9,5х3,0 не можах да намеря и единствената разлика която видях между него и 6-way е размера на буталото(и материяла от който е направено). На въпроса защо не взема DHX 5,0, отговора е че нито пропедала ще ми е от каквата и да е полза нито BotomОut, не ми харесва генерално работата на шока в голя част от хода му. Искам нещо по живо и определено по пъргаво когато се налага, нещо подобно на това както описват работата на ELKA или BOS, но на малко по народна цена. По потребителските отзиви Revox-а ми хареса много и доста хора определено го слагат като класа на DHX 5.0 но интересно ми е дали и 6-way със същата система се представя така добре. Готов съм и на други предложения имам само косвени наблюдения от Rocco R и то в строго отрицателна насока, но нямам и представа как работи WC .
Опа за малко да забравя с каква рамка съм. Карам Norco A-line 2005, рамката е с FSR и през по голямото време вече я карам на 9 инча ход демек нещо от рода на 3:1.
нещо такова е рамката:

П.С. Впечатления от рода на едикой си състезател кара с този, значи е много добър значат само че на един кого си му плащат да кара с един какво си.