MTB-клуб С.К.А.

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: MTB-клуб С.К.А.

Мнениеот Vikingonbike » Чет Авг 12, 2010 10:21 am

Аз идвам :D
Поради факта обаче, че съм без кола (ще ми я вземат за уикенда) търся място за коча и мен :beer:

Милкоооо...какво да ти кажа, думи нямам, а и да имах не ми се говори вече... :shooter:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Рейтинг: 2000

Мнениеот RedHawk » Чет Авг 12, 2010 10:26 am

taurus13 написа:.................................
Така че ние, които няма да видим Родопите тази седмица...решихме да организираме както е модерно напоследък акция
...........................

Аз може ли да си кажа малко по-късно. :look:
А там в района освен Леденика има ли други Пещери/Дупки за завиране дето не са така урбанизирани и що годе удобни
за без екипировка? :eyebrow:
Аватар
RedHawk

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 12, 2010 10:54 am

RedHawk написа:
taurus13 написа:.................................
Така че ние, които няма да видим Родопите тази седмица...решихме да организираме както е модерно напоследък акция
...........................

Аз може ли да си кажа малко по-късно. :look:
А там в района освен Леденика има ли други Пещери/Дупки за завиране дето не са така урбанизирани и що годе удобни
за без екипировка? :eyebrow:

Бре има....ама малко нагоре в планината - Беляра е пример за вертикална дупка без въжета и става за полу-любителски посещения, но си иска гащеризон и осветление все пак, но честно да ти кажа, аз се се напълзял и накалял за доста време напред и сега се радвам на слънцето и въздуха над земята...
Иначе е възможна и разходка нагоре с байковете към Беляра и Барките, но незнам доколко все още има пътеки....все пак натам съм ходил преди....ъъъъ 15 години май
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот sos » Чет Авг 12, 2010 11:07 am

И аз съм в кюпа :D :agree:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот Vikingonbike » Чет Авг 12, 2010 11:13 am

sos написа:И аз съм в кюпа :D :agree:

Ако си с онова любезно Caddy, може ли едно местенце за коча да запазя? :beer:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот bobivg » Чет Авг 12, 2010 1:50 pm

+1 за "Къде се изстудява бирата?"
При мен има възможност за 3-ма човека и 2 колела. Кога ще се резервират местата в хижата?
Изображение
Аватар
bobivg

Рейтинг: 1710

Мнениеот sos » Чет Авг 12, 2010 2:36 pm

С Кадито ще съм, мисля да се съберем на Ал. Невски и да се рапределим по колите!
Аватар
sos

Мнениеот kojota » Чет Авг 12, 2010 6:43 pm

Гадове!
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

Мнениеот kvelikov » Чет Авг 12, 2010 6:57 pm

Шшшш.... - недей завижда! :nono:
Ако не можеш да се включиш в "акцията", палиш към Южния, правиш 9-10 пълни обиколки (вкл. баирчето към USA) и поне малко размърдваш "онази работа", т.е. вилката... :D
:beer:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 12, 2010 7:33 pm

До момента разбирам, че сме 6 броя човеци...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот THEZOGGO » Чет Авг 12, 2010 8:04 pm

kojota написа:Гадове!

:agree: :agree: :agree: :agree:
Хубаво и безаварийно каране Ви пожелавам колеги, :beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 12, 2010 8:19 pm

ЕййййЕЕЕЕЙЙЙ,внимавайте,като минавате,покрай "Пършевица",запушете на бай Дби устата,,,,да нямаме ноВ..МТБ клуб"Къде е МлЯкОтО".... :D
Желая,Ви само много хубаво време,компанията е приятна,безаварийно.....и Милко,,,,,многооо снимки... :agree:
Умната,да се пазите..... :beer:
П.П. На връщане,като минавам през Пловдив,ще взема 2 мостри(ако ми дадът,ако не ги открадвам)...за проба.. :eyebrow:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот RedHawk » Чет Авг 12, 2010 8:34 pm

taurus13 написа:До момента разбирам, че сме 6 броя човеци...

Е и аз окончателно съм вътре. Ако не ме броиш - значи 7
Като нема дупки ще пробваме други неравности - споменатите екопътеки с препятствия, ако има и някоя по харна скаличка :D
Аз също ще съм с кола и имам място за до 3-ма човека с колела. :)
Така като гледам как сме с колите, а колко хора сме на Ал. Невски освен да разменяме багажници. :D
Ще трябва да оптимизираме транспорта.

kapitanblood, THEZOGGO и всичките дето ще перпендикулярите - приятно, весело и безаварийно изкарване! :beer: :beer: :beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот THEZOGGO » Чет Авг 12, 2010 8:45 pm

Баси, не моа да заспя, а трябва да се спи. :bowdown: :beer: :beer: :beer: :D :agree:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот vpravov » Чет Авг 12, 2010 8:52 pm

RedHawk написа:
taurus13 написа:До момента разбирам, че сме 6 броя човеци...

Е и аз окончателно съм вътре. Ако не ме броиш - значи 7

Осем ми звучи по-добре!!! :D :agree: :beer:
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 12, 2010 9:22 pm

Ей...като гледам колко коли има, дали някой да не ме повози този път, че да усетя и аз малко комфорт на пътя... :D
Утре, ще звънна на хижата за 8 човека пък дано има места, че нещо врачани са го ударили на туристическа дейност и последните години човеко-потока натам доста нарастна...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот bobivg » Чет Авг 12, 2010 9:35 pm

Ами хубаво е да оптимизираме транспорта още тук ако е възможно :dontknow:, че моята не харчи никак малко бензинец.
Изображение
Аватар
bobivg

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 12, 2010 9:41 pm

До Лакатник са 70-80км...разходите за пътя, ще ги разделим...та няма да са много...дайте сега кой какво и колко може да вози.
Засега сме:
Кроко, Виктор, Светльо, Добри, Bobivg, Владо и аз - общо 7...
Последна промяна taurus13 на Чет Авг 12, 2010 9:45 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот sos » Чет Авг 12, 2010 9:42 pm

При седем човека баничарката и една кола са достатъчни, преко сили две коли :D
Аватар
sos

Мнениеот Vikingonbike » Чет Авг 12, 2010 9:48 pm

Уф аз останах финално без кола наистина (имах малки надежди ма нА) :(!:
Та Добри едно място при теб за моето колело моля :bowdown: пък който ме вземе на Ал.Невски :beer:
@kojota баце айде бе няма ли да се включиш вече, домъчня ми, пък и нови вицове съм заредил :rofl: :rofl:

Пак дълъг петък ни чака :evil:

На перпендикулярите - жестоко изкарване и безаварийно!!! :agree: :beer:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот vpravov » Чет Авг 12, 2010 9:51 pm

Колата принципно ще трябва да я оставя на домочадието, но в краен случай ще рева и за нея. Милко, кажи как стоят нещата с храната по маршрута, да знам какво да мъкна? Предполагам, че на Пършевица поне мляко има! :D
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 12, 2010 10:00 pm

vpravov написа: Милко, кажи как стоят нещата с храната по маршрута, да знам какво да мъкна? Предполагам, че на Пършевица поне мляко има! :D

На Пършевица няма нищо....а мандрата я охраняват като военен обект - явно са се навъдили партизани у тез гори, а техния афинитет към мандрите с сравним с този на айдуците към македонската наденица... :D
Хижата Леденика принципно е на две части - туристическа и хотелска, отделно има и ресторант, който няма как да не работи, но все си мисля, че трябва да си вземем някаква храна, пък на място кой както си реши....
Утре сутринта ще звънна и ще дам подробности....
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот bobivg » Чет Авг 12, 2010 10:01 pm

Аз нямам проблем да взема колата ако се налага багажника ми е за 3 колела а вътре 4 (може и 5-ма да се наврем) комби е така, че ще има и място и за багажа. Харчи ми извънградско 8-8,5л/100 бензин. Решавайте и казвайте дали да идвам с нея.
Изображение
Аватар
bobivg

Мнениеот vpravov » Чет Авг 12, 2010 10:11 pm

taurus13 написа:Утре сутринта ще звънна и ще дам подробности....

Екстра... :agree:
bobivg написа:Харчи ми извънградско 8-8,5л/100 бензин. Решавайте и казвайте дали да идвам с нея.

Стига да ти е на разположение - разхода не е фатален. Мойта, е хубаво да я оставя за да може жената да е свободна да бръмне на някъде с децата, ако реши.
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот 4getcredo » Чет Авг 12, 2010 10:20 pm

taurus13 написа:
vpravov написа: Милко, кажи как стоят нещата с храната по маршрута, да знам какво да мъкна? Предполагам, че на Пършевица поне мляко има! :D

На Пършевица няма нищо....а мандрата я охраняват като военен обект - явно са се навъдили партизани у тез гори, а техния афинитет към мандрите с сравним с този на айдуците към македонската наденица... :D
Хижата Леденика принципно е на две части - туристическа и хотелска, отделно има и ресторант, който няма как да не работи, но все си мисля, че трябва да си вземем някаква храна, пък на място кой както си реши....
Утре сутринта ще звънна и ще дам подробности....

Х. Пършевица до мандрата работи... поне пролетта работеше и боба им беше безценен. В самата мандра има ресторант с чалга телевизор. Там също сме яли... агнешка чорба :P
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот Kpoko » Чет Авг 12, 2010 10:46 pm

Хижата работеше в неделя, имаше вафли, солети, безалкохолни и БИРА :), за сериозно ядене не съм гледал, че бяхме за малко, пък и бях повече жаден, отколкото гладен.
Аватар
Kpoko

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 12, 2010 10:53 pm

4getcredo написа:Х. Пършевица до мандрата работи... поне пролетта работеше и боба им беше безценен. В самата мандра има ресторант с чалга телевизор. Там също сме яли... агнешка чорба :P

Да, в хижата обикновено има някава супа, хляб, чай и кафе, ама нищо друго..., а до този хотел при мандрата, никога не съм припарвал...имам неприятни спомени от отношението на един чичка охранител, дето беше завардил пътя и не ме пусна да мина. Тогава им теглих една майна на Зоровци и гостоприемството им...и така завинаги!
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Авг 13, 2010 5:44 am

Здравейте,

Много ме тегли мероприятието и смятам да се включа. Тъй като, обаче, това ми е първото мнение във форума и съответно ще ми бъде първото каране в планината, а по думите на taurus13 "Бочиндолската пътека, не е баш алея в парка" смятам да се домъкна с мойта кола, та ако съвсем издъхна да имам бекъп вариант за връщане, а не да съсипвам карането на цялата група, че гледам все машини сте се събрали. За натам мога да кача 2 колела и 2 човека, но поради гореописаните причини, за връщане не мога да гарантирам нищо.

Ако можете да ме открехнете, имам два въпроса:

1. Е ли е възможно, ако преценя, че мамата си джаса и трябва да повъртя още два месеца велоергометър преди да тръгна с вас нанекъде, да се върна сам по изминатия път от гледна точка на маркировка и разклонения, като се има предвид, че не съм точно олигофрен, но от гледна точка на ориентация клоня на там.

2. Много ли ще запарва тази каска в сравнение с тази?

А, да, аз съм човека дето дойде на срещата на форума в сряда, без да е написал нито едно мнение :)

Поздрави
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот bobivg » Пет Авг 13, 2010 6:29 am

Малко със закъснение :sleeping: моите рУИ-ски снимки http://dox.bg/files/dw?a=6f0fa82a3d
Изображение
Аватар
bobivg

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 7:41 am

KiselotoMliako написа:Здравейте,

Много ме тегли мероприятието и смятам да се включа. Тъй като, обаче, това ми е първото мнение във форума и съответно ще ми бъде първото каране в планината, а по думите на taurus13 "Бочиндолската пътека, не е баш алея в парка" смятам да се домъкна с мойта кола, та ако съвсем издъхна да имам бекъп вариант за връщане, а не да съсипвам карането на цялата група, че гледам все машини сте се събрали. За натам мога да кача 2 колела и 2 човека, но поради гореописаните причини, за връщане не мога да гарантирам нищо.

Ако можете да ме открехнете, имам два въпроса:

1. Е ли е възможно, ако преценя, че мамата си джаса и трябва да повъртя още два месеца велоергометър преди да тръгна с вас нанекъде, да се върна сам по изминатия път от гледна точка на маркировка и разклонения, като се има предвид, че не съм точно олигофрен, но от гледна точка на ориентация клоня на там.

2. Много ли ще запарва тази каска в сравнение с тази?

А, да, аз съм човека дето дойде на срещата на форума в сряда, без да е написал нито едно мнение :)

Поздрави

Нямаш проблем с връщането - пътя от Лакатник към Враца е повече от ясен и е само един...Друг е въпросът, че на втория ден, след като поемеш надолу, връщане няма - просто където не можеш да караш, ще трябва да слизаш и да буташ и може да не ти се види много приятно. Преди да поемем надолу, обаче имаш опция за обратно прибиране по вчерашния път към Лакатник...така, че според мен нямаш проблем. Пък и ние не сме никакви машини да ти кажа...Emzo от Враца, на това му казва "пенсионерския път".... :D Мисля, че още в Миланово, ще знаеш как да постъпиш.
Втората каска е далеч по-проветрива, но в тая горещина, каквото и да нахлупиш на главата, все ще се свариш. :)
Изображение
Аватар
taurus13

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания