kapitanblood написа:НАЛИ
did написа:Нека направим една сметка, по която който има желание, да преведе малка сума. За възстановяването ще му трябват средства.
did написа:kapitanblood написа:НАЛИ
ДА.
Моля, помоли родителите му да направят сметка в някоя банка и да дадат тук данните.
kapitanblood написа:Само,да излезне от интензивното.
did написа:Нека Радо се заеме. Той вече има комуникация с родителите.
Ако те не искат по някакви причини, в България има вече доста неформални и формални организации, които могат да го направят.
Не вярвам правенето на сметка, до която Боби има достъп да е проблем. Ако трябва, Admin ЩЕ я направи. Не ме интересува, дали има желание. Ще я направи!
Ако до утре вечер няма желаещи, аз ще я направя.
Ако искате, може довечера да се съберем или на Ал.Невски или другаде, където да запалим по една свещ...тъпата бира няма да ни избяга, важното е да я пием после с Боби!
jd написа:Току що говорих с Нахи (магазин Байкзона). При него вече има касичка, в която ще се събират парички за Боби. Който има желание да помогне, може да го направи и там!
did написа:Нека Радо се заеме. Той вече има комуникация с родителите.
Ако те не искат по някакви причини, в България има вече доста неформални и формални организации, които могат да го направят.
Не вярвам правенето на сметка, до която Боби има достъп да е проблем. Ако трябва, Admin ЩЕ я направи. Не ме интересува, дали има желание. Ще я направи!
Ако до утре вечер няма желаещи, аз ще я направя.
joropc написа:jd написа:Току що говорих с Нахи (магазин Байкзона). При него вече има касичка, в която ще се събират парички за Боби. Който има желание да помогне, може да го направи и там!
Според мен, такъв вид помощ трябва да се събира в банкова сметка.Причината е една: в Троян(например) няма "Байкзона".
Пичове, ако не вярвате в "тази работа", по-добре не палете нищо...
Дори само позитивните мисли работят в случая.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 379 госта