OXUS написа:Препоръчайте ми каска за 50% на 50% планинско и градско каране, като моля нека не се изхвърляме в цените.
_SoRa_ написа:Картинките говорят сами за себе си.
gofren написа:Изобщо не те разбирам като немаш каска за кво с твоя приятел карате на такава опасна пътека.
Също не разбирам чалга фешън мотористите дето карат пистарки с 300км/ч по нашите улици без каски.
azze написа:До сега съм нямал сериозно падане,но каската веднъж ме спаси от сериозно главоболие,след като си ударих главата в един дебел клон.Трябва да си взема и една каска за из града.
gofren написа:Изобщо не те разбирам като немаш каска за кво с твоя приятел карате на такава опасна пътека.
Също не разбирам чалга фешън мотористите дето карат пистарки с 300км/ч по нашите улици без каски.
Нали знаеш,че най-важното е да се види кой е юнакът на мотора.Модерно е да се кара без каска,с джапанки,потник и хавайки.
ICEonFIRE написа:gofren написа:Изобщо не те разбирам като немаш каска за кво с твоя приятел карате на такава опасна пътека.
С 300 км/ч и каска няма да те спаси,вервай ми!
ICEonFIRE написа:С 300 км/ч и каска няма да те спаси,вервай ми!
did написа:Е, то при твоята коса, няма как мокренето на косата да ти понася. Аз говорех за къси коси.
На теб проблемът ти идва точно от прическата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 353 госта