Antares написа:...
Абе аз да си питам - има ли термин за човек, отхвърлящ религиите и все пак вярващ в по-висша сила?....
Мъдрец.

Antares написа:...
Абе аз да си питам - има ли термин за човек, отхвърлящ религиите и все пак вярващ в по-висша сила?....
hrissim написа:Antares написа:...
Мъдрец.
Antares написа:Или hary_plotter...
Абе аз да си питам - има ли термин за човек, отхвърлящ религиите и все пак вярващ в по-висша сила? Щото, доколкото знам, 'атеист' е човек, тотално отхвърлящ съществуването на бог.
gilb написа:Физик
X_NRG написа:Усети се, но почти всичките ми познати са спали и сега псуват, че ги е събудило.
Antares написа:Абе аз да си питам - има ли термин за човек, отхвърлящ религиите и все пак вярващ в по-висша сила? Щото, доколкото знам, 'атеист' е човек, тотално отхвърлящ съществуването на бог.
moonlight написа:Antares написа:Абе аз да си питам - има ли термин за човек, отхвърлящ религиите и все пак вярващ в по-висша сила? Щото, доколкото знам, 'атеист' е човек, тотално отхвърлящ съществуването на бог.
При мен положението е такова - вярвам в съществуването на висша сила, но не съм последовател на никоя организирана религия. Ако ме попитат казвам, че съм вярваща, но не религиозна. Spiritual, but not religious. Не знам дали има някакъв по-конкретен термин, но според мен не е нито 'атеист', нито 'агностик'.
ICEonFIRE написа:Моля да ме извините за по-твърдия език,ама за чий х*й реши да ни го кажеш на английски,като преди това си го каза на български съвсем вярно и точно??Решила си да ни учиш на английски ли или какво?Много се дразня на такива простотии!Това е български форум и се пише на БЪЛГАРСКИ език,освен ако няма дума в горе посочения,която да замени чуждата!Ако искаш да си пробваш познанията по английски,пиши в английски форум или иди в Англия!
shaady написа:Пратка от Еконт, пратена днеска (Петък), в Събота ли би трябвало да пристигне, или в понеделник?
Ozzie написа:глупости
работят и в събота, но само до 1300
иначе за пратката зависи - ако подателя не е упоменал изрично друго, утре би трябвало да пристигне
искай да ти прати номера на товарителницата, утре сутринта звънни един телефон в "Еконт" и питай дали е пристигнала
Ozzie написа:@ICEonFIRE
ти правиш ли разлика между латински и английски?
После се чуди защо ти падал рейтинга...
Ozzie написа:глупости
работят и в събота, но само до 1300
иначе за пратката зависи - ако подателя не е упоменал изрично друго, утре би трябвало да пристигне
искай да ти прати номера на товарителницата, утре сутринта звънни един телефон в "Еконт" и питай дали е пристигнала
magadisho написа:Кажете програма за обработване на видео файлове .mpeg4
ICEonFIRE написа:Ozzie написа:@ICEonFIRE
ти правиш ли разлика между латински и английски?
После се чуди защо ти падал рейтинга...
Прекрасно е да ти бъде зададен въпрос и да нямаш възможността да отговориш...А съм си мислел,че живеем в свободна държава със свобода на словото...Уви...
И за да не е![]()
Кой е най-добрия водач на българския пазар?
(темата е за тъпи въпроси,моя е и тъп и субективен,така че полека с минусите![]()
)
webster1102 написа:Някой знае ли дали BAS работят в неделя?В сайта търсих работно време,но не видях никъде.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта