Модератор: Модератори в пазара
msniki написа:WhiteBeasT написа:От акаунта ми ти е писал брат ми... Що проблем ли е , че и друг човек ми ползва акаунта?
И ти казах, че едения еконт е на едно място, а другия на съвсем друго това, че се водят в един кв. не значи, че са близо...
Кой е едения еконт ? :![]()
Да бе тея от Еконт еи така са писали че са в един квартал.......
Смешен един квартал едва ли е толкова голям че да не отидеш до другия офис.![]()
Смея ти се с гъза си на твойте оправдания.![]()
Поне ми кажи като мъж че си мързел, а не да ми се криеш ще кажеш ще те набия ........
WhiteBeasT написа:msniki написа:WhiteBeasT написа:От акаунта ми ти е писал брат ми... Що проблем ли е , че и друг човек ми ползва акаунта?
И ти казах, че едения еконт е на едно място, а другия на съвсем друго това, че се водят в един кв. не значи, че са близо...
Кой е едения еконт ? :![]()
Да бе тея от Еконт еи така са писали че са в един квартал.......
Смешен един квартал едва ли е толкова голям че да не отидеш до другия офис.![]()
Смея ти се с гъза си на твойте оправдания.![]()
Поне ми кажи като мъж че си мързел, а не да ми се криеш ще кажеш ще те набия ........
Аз не се оправдавам, просто обичам да съм точен като правя сделка, бяхме се разбрали в петък в офис Технически университет, отидах там и нямаше пратка за мен и понеже нямах време да обикалям кварталите си зех нов... Ако беше дошъл както се разбрахме сичко щеше да си е ок.... Другия път проверявай дали еконт пращат на точното място....
anonymous_ написа:Night_Falcon - измамник!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Night_Falcon написа:anonymous_ написа:Night_Falcon - измамник!
Каза той и стисна спирачката без диск
PRobably написа:Е той какво е виновен,че ти за пръв път виждаш хидравлична спирачка ? Ако наистина си ги стиснал без диск,какво очакваш да стане...
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Night_Falcon написа:Не знам какви са тия коментари, но самия факт, че ми се обади да ме питаш защо като си стиснал спирачката БЕЗ ДИСК не са се върнали накладките мисля че говори достатъчно.
anonymous_ написа:Night_Falcon написа:Не знам какви са тия коментари, но самия факт, че ми се обади да ме питаш защо като си стиснал спирачката БЕЗ ДИСК не са се върнали накладките мисля че говори достатъчно.
LOL, не съм те питал защо не се връщат, а защо не мърдат!
тучо чучо написа:mil4o3 - добре възпитан, точен и много внимателен младеж.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта