Nymphetamine написа:доста често разходката биваше последвана от спущане от някое тепе или обратното.
Така може. Обаче обикновено каране в града с FF... писнало ми е да го коментирам.
Nymphetamine написа:доста често разходката биваше последвана от спущане от някое тепе или обратното.
dragrz написа:много хора си мислят че каската не им върши работа ни лошото става един път
един приятел нов в този спорт за първо каране само отидохме да огледаме едни патеки и да ги пуснел леко но сичките почнахме да летим на долу и тои да не стигне и в един коловоз с бясна скорос двете спирачки натиска исхвърча от колелото и пада пак в коловоза
добре че беше каската имаше сигорно 2 сантиметра дупка в коляното ужулвания по рацете а ако беше вез каска щеше да има наи малко 3 пукнатини по каската имаше забити камънчета
тва се случи някаде преди един месец а още кракът не е зараснал![]()
![]()
![]()
за тва си требва сериозна екипировка и да се кара до някаде с акъл![]()
Анелия написа:Тази каска си свърши работата! ...
Teodor40 написа:cichlidi написа:Makintier написа:О боже!Не е имало късмет момчето...
По света има много деца/хора ,които пък са си наумили,че не нужно да дават пари "за излишна екипировка"
Щото си казват:"Това никога няма да ми се случи на мене...."
Истината е че може да се случи на всекиго,по всяко време,на всяко място .
Дори в града по улиците.![]()
Призовавам не карайте в града по улиците е така на разходка с каска! СМЕШНО Е! Иначе ако ще се прави нещо, различно от заден баланс, си е разумно да се сложи.
LyuboKolev написа:Също старее от слънцето и годините.
gasUNDbremse написа:Познайте коя от тези три каски му спаси главата ?
Uploaded with ImageShack.us
а)в ляво-нищо не струваща,намерена на улицата
б)по средата - маркова Giro
В)в дясно - купена от хранителен магазин за 9 евро
Моля отговори изпращайте единствено и само по пощата.
Независимо от отговора,КАРАЙТЕ С КАСКА !!!
ivondera написа: Но ако бях с фулфейс сега нямаше да съм с надута горна устна и охлузена скула под дясното око.
taurus13 написа:А с фул фейса точно това ще правиш, защото иначе ще получиш топлинен удар. Но ако толкова искаш, купи си - и аз си имам едни 250лв дето ми висят на стената така неизползваеми.
vafi написа:Без каскет => DQ
Без да се интересувам и съм запознат, бърза справка показва, че това тежи 3/4 от теглото на масов FF за тези пари и 12/4 от това на скъпа XC каска (малко са моделите с такава цена). С други думи - не само на вид и цена, но и на тегло е три пъти по- близо до FF, отколкото до челадинка. С други думи това си е някакъв компромис.Nocturne написа:Какво мислите за този ''Full face''
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=88214
като изключим факта че е изчерпан.
Това е някакъв лек вариант, нещо средно между истински FF и XC каска, видът му и факта че не е в раздела за FF ми дава такова обяснение, но аз не разбирам.
п.с. Май го има все пак http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=73031, интересното е че предната част се сваля и става като нормална каска!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 356 госта