NWD написа:BurNiNg_IcE-Точен и коректен
NWD
Модератор: Модератори в пазара
NWD написа:BurNiNg_IcE-Точен и коректен
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:Скайпа му е :the_bavarec ето какво ми писа:
[03:32:26] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: hi
[03:32:31] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: ima6 li nqkakav prehodnik
[03:32:32] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: 160mm
[03:32:34] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: preden
[03:32:36] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: IS
[03:32:56] PlAyHarD==Go PrO каза: mda
[03:33:00] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: ?
[03:33:03] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: za kolko go dava6
[03:33:05] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: (nove 15
[03:33:08] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: )
[03:33:19] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: mn mi trqbva
[03:33:33] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: 6e mi go pordade6 li
[03:33:34] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: ?
[03:34:05] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: a
[03:34:05] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: ?
[03:44:22] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: еьооооооо
[03:44:24] *-._.-*DrAg*-._.-* каза: ехо
[03:45:07] PlAyHarD==Go PrO каза: kvo iska6 be da ti eba maikata 4yval li si za wow ti eba lapeto nahal ti eba pi4kata mai4ina 6tom si tolko dosaden nema ti sdam ni6to
[03:45:13] PlAyHarD==Go PrO не може да бъде добавен поради настройките на своята неприкосновеност.
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
abc написа:fantom писахме си за една рамка и уж се уговорихме нещо. Не я прати и спря да отговаря на ЛС, друг контакт не е оставил.
teodorchy_sofiaa написа:Drag4o0 написа:Скайпа му е :the_bavarec ето какво ми писа:
Ами и на мен някой да ми дудне постоянно на главата с "ехо, а, а, а, еьоо, ?, ?, ?" и аз ще го блокирам!
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:teodorchy_sofiaa написа:Drag4o0 написа:Скайпа му е :the_bavarec ето какво ми писа:
Ами и на мен някой да ми дудне постоянно на главата с "ехо, а, а, а, еьоо, ?, ?, ?" и аз ще го блокирам!
И двамата не сте прави. Първо продавача можеше да помоли Drag4o0 да почака малко, а той да не дава толкова зор. Какво като са минали 10мин. от последното съобщение? Не ти ли светна една лампа над главата, че човека може да има и друга работа освен да се занивама с теб? А като гледам си му писал в 3 сутринта!
uBaH написа:sash03
WhiteBeasT написа:funn player Некоректен защото му пращам пратката супер много я иска пратих му я на адреса на който пожела и след това се отказва поради причината защото msniki му е казал че сам некоректен и не я взима ! Дал ми е адреса и телефона на един възрастен човек за да ме прецака детето ! Ако смятате да му пращате си вземете допълнителни пари !![]()
WhiteBeasT написа::offtopic: msniki незнам какво ще пробваш но за мен момчето е много некоректно да му пращам пратката и да се води по акъла на чужди мнения за мен той е едно пишлеме и е Некоректен ! Мога да си говоря зад гърба на който си искам няма да ми държиш сметка ти не си ми никакъв !ON TOPIC - algammon много точен човек просто няма грешка
msniki написа:Значи си признаваш че си путка ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта