PRobably написа:Нямам колело вече близо месец..
Какво стана с Трека, който сглобяваше

PRobably написа:Нямам колело вече близо месец..
hitar_potter написа:spirov92 написа:Drag4o0 написа:Оплаквам се от госпожата по Математика в 9-та Френска езикова гимназия(9 ФЕГ).Даде ни 10 задачи,а преди в клас в последните пет минути от часа даде пример за задачи от подобен тип.7 часа съм писал днес и ми останаха 5 задачи, но добре, че все пак каза:"Ако не успеете да ги решите, ще ги решим в клас"!Т'ва да не е НПМГ или СМГ??????
![]()
![]()
По френски не ни дават толкова....
![]()
Аз пък да се оплача от г-жа Данева в НПМГ. 10 минути са минали от часа, и тя ни дава контролно с 5 задачи на нек'ви комплексни числа, логаритми и други шантави неща дето никой не ги разбира
И тя не ги разбира, споко. Иначе и комплексните числа, и логаритмите са много полезно нещо
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
Powerage написа:щото утре времето ще е точно като за Витоша
Powerage написа:Днес трябва да свърша твърде много неща изискващи време....
Да отида да си купя масло за вилката
Да ходя с баща ми да му помогна в работата
Да избера идеалния подарък за гаджето
Да сменя маслото на Duro-то и евентуално да ходя да му взема нови семерингищото утре времето ще е точно като за Витоша
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
grebo написа:Деба никъде няма преходник за слушалки! В техномаркет няма, в германос нямат, в Мтела и там, и Хендито и те. Да им изгорят и телефоните и телевизорите дано!
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Alpina написа:Колко си счупил до сега?
И ако счупиш и Шиманото, на каква ще минеш(дано не става де, но не знам защо си мислиш че те не се чупят
)
evgeni_vd написа:От кой квартал си?
skiman написа: Ако си направя татуировка на Чък Норис там, ще ми мине ли?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта