Значи според мен проблема е,че мястото за лапата което е оставено е малко за горната част на горните чашки (недостига с някакви милиметри) ето и снимки:
и се получава ето това:
С чевените стрелки и линии съм посочил къде опира чашката в лапата (задната част на чашката,където е към седалката, изобщо не допира лапата и то тва се вижда снимката,но това е защото не съм стегнал капачката за да не се нарани нещо. Когато я стегна задната част упира защото чашката се повдига от натиска,но само предната и задната част опират,а средната част си седи във въздуха и стержена се вижда. А и когато се стегне капачката горната част на горната чашка стои супер шашаво и допира лагерите само в предния край )
Ако бутна горната част на чашките малко назад се получава това (както би трябвало да седи):
Но когато я поставя на стерйжена лапата си отива на зад и частта от чашките не ляга в леглото...

Как да реша проблема ? Аз си мислех да отида на стругар да изпили ръба (там където опира ) и по този начин да се разшири леглото и да си легне хубаво,но не знам дали това е правилното решение и затова се допитвам до вас.
П.П За жалост в моя град сервизи за колела НЯМА, иначе бих отишъл с удоволствие ...