от outfaced » Пет Окт 29, 2010 10:36 am
има и още:
тема "вупрос за акзис":
K1: - искам да си вкарам кола 165 коня някои може ли да ми казе колко ще платъ
K2: - "...искам да си вкарам кола..."- Ненаситник !
K1: - 5бр.джанти с гуми "Ветеран"- само 100лв
из темата "Как да си направя гуми с червен пушек"
K1: - Намажи ги с кетчуп
K1 : - има ли някои напредстава този датчик за какво се използва (показан е продълговат датчик)
K2 : - поне някаква насока от какво устройство е изскубан?
щото ако не е от фуражомелка, подозирам че е нов вид anal probe....
К1 : - Точно прочетох на Георги Стоев книжките и го убиха. Сега точно чета на този (б.р.- Боби Цанков) книгата, и него го убиха...
К2 : - Ако обичаш игнорирай ми постовете.
К1: - В моята кола имаШЕ италянски паяци.
Едни такива светло-кафяви с размера на нокът.
Дълго време се чудех защо аджеба всеки път като влизах в колата след 10-на часа престой и все едно влизах в някаква обитавана от духове къща - целия ставах в паяжини... докато един хубав ден мернах гадината да си виси от лявата колонка.. лелей .. почти без бой се даде .
След това малко намаляха паяжините но беше ясно че паякът си е имал съконспиратор
Така и не успях да го намеря.. докато един слънчев есенен ден не ми се наложи да разглобявам задницата на колата.. та под пластмасата на задната колонка ( голф2-ка ), между двете ламарини виждам още една осмокрака гадина.. ококорила 8-те си очи и леко трепти с клепача на лявото си около на 2 ред отдолу нагоре. Капка пот се стече по челото ми, ръката ми бавно се спусна в търсене на двукилограмовия чук... трескаво опипах куфарчето с инструменти но чукъг го нямаше.. паякът бавно започна да настъпва, готвейки се за атака. Точно в този момент набарах верния ми флакон ВД40 и с рязко движение напръсках осмокракото насекомо. Гадината изгуби сцепление с ламарината и поднесе ... за негов късмет вече беше захванал паяжина, и вместо падане се получи по-скоро бънджи скок. С флакона вд40 разкъсах нижката паяжина на която висеше и паякът падна на асфалта... и в този момент някой се провикна - ФИНИШ ХИМ!.. ииии оо да! Победа.. паяка падна мъртав под моята кубинка!
Та от тогава с гордост мога да отбележа че паяжини в колата не е имало!
K1: - Някои знае ли как се спира печката на голф 5 2.0 тди 04г.
K2: - еми, спираш да слагаш дърва.
К1: - Продавам джадайски меч, втора ръка... първата я отсякоха
К1: - Бартер евентуално?
К2: - Става, но само за пари.
К1: - А най-лошото на тока е, че като те удари, не можеш да му го върнеш
тема “какво показва километража на вашето VW” :
K1: - 1800
K2: - 18:00 е часовника, виж по хубаво.
Две момичета направили малко шоу на събора на автомобилен форум- коментари на следващия ден: .
K1: - Относно адреналинките дет фърляха гюбеци и празни шишета у форда на събора: аз имам 12 зум не ми убягнаха даже цицата на едната се вижда след малко ги качвам.
….колегата е пуснал дългоочакваните сминки: .
K2: - Маааайкооооо...... по-добре да не ги бях виждал отблизо.... на тия 2 тюфлека ли се кефихме толко време... то по-добре на форда да беше... .
K3: - Абе.... к'ви са тези Хималайски мечки ? Да сме пили..... колко да сме пили да го....