Ето едно видео и от мен!

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Ето едно видео и от мен!

Мнениеот NWD » Вто Ное 02, 2010 9:24 pm

Ето и очакваното видео: http://www.pinkbike.com/video/168110/ За мене е пълна тъпотия :V: Може би много от вас очакваха нещо съвсем различно, но това можаш това направих. Имах доста техничиски проблеми и не успях да си намеря читав фотограф, даже и в карането си се изложих :xx(: Качеството също е ужасно и това не било заради фотоапарата а заради програмката, която използвам при зглобяването на кадрите-WINDOWS MOVIE MAKER...Събота и Неделя времето ще е хубаво и ще се постарая да ме снимат и да се получи нещо по-добро. ;)
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот WhiteBeasT » Вто Ное 02, 2010 9:32 pm

Doncho* написа:Евала пичага, добре е станало само ако можеш да си усигуриш по - хубава камера би станало баж на ниво !:)
:beer:

:agree: :beer:
Аватар
WhiteBeasT

Рейтинг: 1271

Мнениеот biker_12 » Вто Ное 02, 2010 10:20 pm

браво!!!! :clap: :clap: :beer: :agree: :popcorn: :popcorn: :bowdown:
Само в калта си проличава дали даваш всичко от себе си !!! :) :) :)
Аватар
biker_12

Рейтинг: 1195

Мнениеот Top4o » Сря Ное 03, 2010 12:20 am

Добър Трейлър.......Каза че приемаш критики, така че да изкажа моите...Само качеството :rofl: ... което не е малко, но ако имаш възможност може и това да се оправи :clap:
:magnify: :magnify: :magnify:
Иначе е много добре очаквам го ГОТОВО...... :idea:
К'ва зодия си уа? - Венци, ааа везни де :D:D:D
Top4o

Рейтинг: 1131

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Сря Ное 03, 2010 11:01 am

Top4o написа:Добър Трейлър.......Каза че приемаш критики, така че да изкажа моите...Само качеството :rofl: ... което не е малко, но ако имаш възможност може и това да се оправи :clap:
:magnify: :magnify: :magnify:
Иначе е много добре очаквам го ГОТОВО...... :idea:

:rofl: :rofl: Той е пуснал вече цялото видео 3 поста над твоя. :rofl: :rofl: :rofl:
П.П. По темата: видеото е станало добре, но качеството е доста как да го кажа... shit, музиката не се връзва с карането ии също не ми хареса как на места си забързал. :dontknow: Другия път изкарай нещо по-добро. :beer:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот arney » Чет Ное 04, 2010 7:12 pm

Аз изобщо неможах да го догледам , какво ви хареса във видеото по-точно ? Може би качеството или музиката , а защо пък не това че е забързал кадрите да изглежда като Сам Хил. :crazy: Някаква мания ви обзема с тия клипове.
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот NWD » Чет Ное 04, 2010 7:58 pm

arney написа:Аз изобщо неможах да го догледам , какво ви хареса във видеото по-точно ? Може би качеството или музиката , а защо пък не това че е забързал кадрите да изглежда като Сам Хил. :crazy: Някаква мания ви обзема с тия клипове.

Нещо си в грешка :peace: Не съм забързвал никакви кадри и незнам защо ви изглежда толкова бързо карането, като даже не дадох всичко от себе си :dontknow: Може би заради вибрациите се е получило така :confused:
Аватар
NWD

Мнениеот r0bz0mbie » Чет Ное 04, 2010 8:01 pm

А не, хич... Там където е отначало баркам ли е, кво е си личи че си забързал кадрите, пич :)
Аватар
r0bz0mbie

Рейтинг: 1241

Мнениеот Drag4o0 » Чет Ное 04, 2010 8:03 pm

Яко.Ама качеството- :puke:
DownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахаха
Drag4o0

Рейтинг: 991

Мнениеот NWD » Чет Ное 04, 2010 8:15 pm

r0bz0mbie написа:А не, хич... Там където е отначало баркам ли е, кво е си личи че си забързал кадрите, пич :)

Ами както казах това се е получило заради вибрацийте и размазаната картина променя виждането ви и си личи, като забързване, но всъщност не е ;) Аз и да исках, незнам как да го направя. Ако толкова разбирах от монтаж, клипа щеше да придобие съвсем различен вид :peace:
Аватар
NWD

Мнениеот arney » Чет Ное 04, 2010 8:27 pm

NWD написа:
arney написа:Аз изобщо неможах да го догледам , какво ви хареса във видеото по-точно ? Може би качеството или музиката , а защо пък не това че е забързал кадрите да изглежда като Сам Хил. :crazy: Някаква мания ви обзема с тия клипове.

Нещо си в грешка :peace: Не съм забързвал никакви кадри и незнам защо ви изглежда толкова бързо карането, като даже не дадох всичко от себе си :dontknow: Може би заради вибрациите се е получило така :confused:

Да бе нормално е от вибрацийте бабичките така да претърчват като Юсеин Болт , доста клипове съм изгледал и да ти кажа от вибрациите никога не се е получавал тоя ефект.
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот fantom » Вто Ное 09, 2010 5:55 am

Айде па вие спрете!! Супер е станало клипчето и да е забърал кадрите "КФО ТОЛКО Е СТАНАЛО?!" Него може така да го кефи
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Мнениеот NWD » Пон Ное 15, 2010 8:28 am

Ааа всъщност чак сега видях че наистина кадрите са забързани, просто не го бях гледал видеото като го качих в ПБ и не си дадох сметка. Получило се е така, защото съм качил видето на което правих някакви корекций и от неразбиране се обърка. Просто съм го качил него без да искам. Извинявам се за спора :praying:
Аватар
NWD

Мнениеот otka4al4o » Пон Ное 15, 2010 11:02 am

Евала за ентусиазма! Пожелавам да продължаваш да си караш и скоро да се сдобиеш с по хубава камера :D
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Аватар
otka4al4o

Рейтинг: 1874

Мнениеот madurttoo » Съб Ное 20, 2010 11:22 pm

Супер е качествотоне е добро,но сигурно 2-рото клипче ще е с по-добро качество (потърси камера) :beer:
Аватар
madurttoo

Рейтинг: 1121

Мнениеот CYBER » Вто Ное 23, 2010 2:45 am

Момчета, по принцип избягвам да пиша в този форум, защото обикновено попадам на големи 'разбирачи', каквито са 90% от вас, но смятам да опитам пак.

Първо, 'trailer'-а ти е меко казано мизерен, абстрахирайки се от качеството на кадрите и от карането. Белите букви на син фон и уникално-главозамайващите ефекти и преходи на Movie Maker са просто жалки, самият факт, че използваш тази програма за правене на едит, обезсмисля идеята за правене на видео. А дългите обяснения, които си написал, особено това с Кондьо (съжалявам, там не разбрах хумора ти), са напълно безсмислени,идеята на видеото е да показва, а не да разказва, това не е реферат и няма нужда да 'ни представяш' нищо. Хубаво е намеренията да съвпадат със способностите ти, щом си решил да си направиш видео, то очевидно искаш да покажеш нещо на някого. А при положение, че си решил да го покажеш, би трябвало да знаеш как става това. Затова когато не можеш нещо, просто не го прави, ще си спестиш доста време и коментари като този. Абсолютно глупаво е да се оправдаваш във всеки твой пост, камерата не била хубава, технически проблеми и тем подобни, тези неща нас не ни интересуват, интересува ни продукта,интересува ни това, което ще видим на видеото ти. Сигурно ще отговориш нещо от рода на 'Ми дай пари за хубава камера' , но просто нещата за съжаление седят така, като няма- няма. Ако искаш хората да харесват това, което си направил, трябва да имаш нужните пособия и нужните умения (и каране, и снимане, и монтаж). Едно видео не представлява натрупани кадри със заглавие и закриваща сцена, видеото ти трябва да има атмосфера, тематика, последователност и ритъм за да се хареса на аудиторията. Дори музиката на нещата, които наричаш 'видео' е неуместна и дразнеща.

Второ, цялото ти 'видео' е по-зле и от 'трейлъра' , намирам го за абсолютно безсмислено и скучно, а коментарът ти към него е просто уникален- 'За мене е пълна тъпотия'. Еми като е пълна тъпотия защо го качваш в Пинкбайк? Като не можеш, колкото и добри намерения да имаш, или се научи или се примири и се откажи, то хубаво от само себе си няма да стане.

Трето, карането. Все пак карането е това, което искаш да покажеш във видеото. Не мисля, че караш зле, обаче това с камерата на лапата и еднообразието на всичките кадри, съчетани с на места окаяно каране и нескопосаното забързване на кадрите, което опита да замажеш с някакво типично за твоите коментари глупаво оправдание, убива клипа ти доста ефективно.

Съжалявам за грубия си коментар, но съм искрен към теб и не го правя с цел да те обидя, а с цел да ти помогна да придобиеш малко реална представа за това как седят нещата в случая, въпреки, че съдейки по коментарите ти, това няма да помогне особено. И се чудя на всички, които са похвалили видеото в коментарите, от слепи заблуди и окуражения никой няма нужда, нещата се осъвършенстват с критика, а не с поощрение. Видеото ти е дълго 5 минути, гледано е 176 пъти, това прави 15 часа човешки живот, сам си отговори на въпроса дали си заслужава.
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот NWD » Вто Ное 23, 2010 2:29 pm

Найстина съм съгласен с мнението ти, което беше съвсем искрено и правилно. ;) Зимата ще се постарая да направя ново по-хубаво видео :peace:
Аватар
NWD

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)