За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Alestorm - Levithan Oще 8 дена!!! Има ли някой форумец наоколо, който ще ходи на 16? Евентуално над 18 и искащ да ме вкара? Доколкото виждам няма никакви възрастови ограничения/декларации/т.н. , но все пак бих бил по-спокоен ако имам резервен вариант.
Sabaton - Panzerkampf Into the Motherland the German Army marched! Comrades, stand side by side, to stop the Nazi charge Panzers on Russian soil Thunder in the east. One million men at war, The Soviet wrath unleashed!
HMSU Present -The Colours of Drum and Bass vol.2 Нечовешка свежарка! По-принцип съм доста скептично настроен към liquid/jazz drum изпълненията, но Targy и Lucy са се представили брилянтно !
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
I will always listen to my coaches. But first I listen to my body. If what they tell me suits my body, great. If my body doesn't feel good with what they say, then always my body comes first. Haile Gebrselassie