п.п. Чакам да ми падне джакпота

TheAnimal написа:Но поне можете да си добиете някаква представа за това под маската
TheAnimal написа:Хахаха, до болка си прав Марто, така е съгласна съм. Но поне можете да си добиете някаква представа за това под маската, докато ние играеме тото за това между краката![]()
п.п. Чакам да ми падне джакпота
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Аре кво се правиш - като че не си опипвала чаталите на всички в 1516...
Daniel Panev написа:Аре кво се правиш - като че не си опипвала чаталите на всички в 1516...
TheAnimal написа:Има достатъчно мъжа, та да не ми се налага да се занимавам с байкъри
А аз обещавам, като възобновя контрола над двете си ръце - да се обръсна, да си обръсна подмишниците и да обезкосмя генеталиите, че навсякъде са едни гори тилилейски и смрад иdid написа:Спирам да се бръсна и подстригвам!
Antares написа:А аз обещавам, като възобновя контрола над двете си ръце - да се обръсна, да си обръсна подмишниците и да обезкосмя генеталиите, че навсякъде са едни гори тилилейски и смрад и
PtD написа:Antares написа:А аз обещавам, като възобновя контрола над двете си ръце - да се обръсна, да си обръсна подмишниците и да обезкосмя генеталиите, че навсякъде са едни гори тилилейски и смрад и
Ее, такава елементарна свалка едва ли ще мине
hitar_potter написа:скапана работа...
You had it comming.fastera2 написа:Със сълзи на очите ви съобщавам,че днес (точно 1 месец от когато съм в Англия) прекратихме дружбата с моята бивша вече приятелка.....![]()
![]()
fastera2 написа:Със сълзи на очите ви съобщавам,че днес (точно 1 месец от когато съм в Англия) прекратихме дружбата с моята бивша вече приятелка.....![]()
![]()
fastera2 написа:Със сълзи на очите ви съобщавам,че днес (точно 1 месец от когато съм в Англия) прекратихме дружбата с моята бивша вече приятелка.....![]()
![]()
Plamen_EM написа:fastera2 написа:Със сълзи на очите ви съобщавам,че днес (точно 1 месец от когато съм в Англия) прекратихме дружбата с моята бивша вече приятелка.....![]()
![]()
Изобщо не си го слагай чак толкова на сърцето. Така или иначе очи, които не се виждат се забравят. А и дали ти е бивша, можеш да разбереш чак след като се видите.
hitar_potar написа:Чалга-културата се опитва да ме обладае, ма аз се правя на недостъпен!
PtD написа:Daniel Panev написа:Аре кво се правиш - като че не си опипвала чаталите на всички в 1516...
И на сервитьорките ли![]()
Потресен съм!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта