dembi написа:Formulata разбира се. !

dembi написа:Нема смисъл да ги сравнявам формула... е спирачката
arney написа:Карам Shimano Saint M810 отпред. 70кила съм и спирачката откъм сила е много добра , също така и откъм тегло. Дизайна нее от най-впечатляващите ,но на кой му пука. Несъм карал Формула и немога да коментирам , но се надявам да съм помогнал все пак.
П.С. аз я карам с накладки Brandine и кове много по-добре отколкото с оригиналните.
Има! Разликата мажду различните модели и марки спирачни дискове е осезаема....има ли голямо значение марката на диска с който се кара?> Сега съм с Авид G3, но ми се е набило в главата да го сменям с Saint/XT, има ли смисъл?
daf4ov написа:@ airborneone
Би ли споделил тегло на предна и задна с накладки?
daf4ov написа:@ airborneone
Би ли споделил тегло на предна и задна с накладки?
hobi написа:Аз съм с два Сейнта, с 203мм. дискове, тежа 84 килограма по пакет(без екипировка). 1-во, (мое лично мнение) Сеинта е по крсив (особено дисковете), 2-ро, по-силни са (при това значително) 3-то, аз до сега прегрявне не съм усетил (имам ги от около полвин година) 4-то, модулацийте си работят (не казвам, че на Формулата не е така) 5-то, по-зрави са (тествано неколкократно) 6-то, Сейнта буквално пести наладки, докато Формулата буквално ги яде. Карал съм и двете, не съм имал формула, но няколко приятеля имат, та съм сигурен в това което казвам. Има един момент обаче, на който много хора реагират негативно от страна на Сейнта, че в началото е направен да му тръгва една идейка по-трудно лостечето, сравнено с продължението на хода, с цел да усещаш по-добре спирачката. Това съм забелязъл аз, в крайна сметка всеки си има вкус, но ако пренебрегнем предпочитанията към фирма, това което съм ти казал е така. Формулата са малко по-леки, ако това има значение за теб, също така са и малко по-скъпи, ако и това има значение за теб. Но в крайна сметка е най-хубаво да се качиш на колела със съответните спирачки и сам да усетиш кое ти харесва, дори и да не ги караш, важно е и коя ще ти хареса повече на пипане.Със здраве
outfaced написа:Инак казано, който не може да спира с Formula The One определено не му е проблема в спирачката...
hitar_potar написа:outfaced написа:Инак казано, който не може да спира с Formula The One определено не му е проблема в спирачката...
И това е Аллах, Аллах изказване. Иначе примерно на Световна купа нямаше да ползват нищо друго освен Формулата - там всички знаят как да спират, но се ползват Сейнтове, Кодове, Еликсири, та дори и Джусита (на единия кръг тая година един от състезателите на Санта Круз Синдикейт бръмча с тях).
hitar_potar написа:outfaced написа:Инак казано, който не може да спира с Formula The One определено не му е проблема в спирачката...
И това е Аллах, Аллах изказване. Иначе примерно на Световна купа нямаше да ползват нищо друго освен Формулата - там всички знаят как да спират, но се ползват Сейнтове, Кодове, Еликсири, та дори и Джусита (на единия кръг тая година един от състезателите на Санта Круз Синдикейт бръмча с тях).
винаги добри мнения и точна информация Bender написа:outfaced в какво се опитваш да ни убедиш .че формулата е по-силна от сейнта![]()
airborneoneвинаги добри мнения и точна информация
Dry Brakes data - pull force (N) vs decceleration (m/s²)System 50N 100N 150N
..............................................................................................................
Formula The One 4.6 7.64 8.69
..............................................................................................................
Shimano Saint 4.15 7.48 9.22
Avid Elixir CR 3.71 6.04 6.82
Quad Dime Pro 3.24 6.05 7.8Formula ONE 1500mm 2010 215 g
Formula ONE 900mm 2010 201 g
..............................416 g
Shimano Saint M810 Front 2009 329 g
Shimano Saint M810 Rear 2009 342 g
.....................................671 gCapoeira написа:Bender написа:outfaced в какво се опитваш да ни убедиш .че формулата е по-силна от сейнта![]()
airborneoneвинаги добри мнения и точна информация
Защо ти обратното ли мислиш:
DЪrty MuddyНазад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта