lowriders написа:Забравих да спомена,че може би ще взема цяло колело от Сащ.Гледах обяви в pinkbike и са доста на оферта.Само незнам как ще се оправя с доставката и плащането.Предпочитам повече интенса заради това,че е направен в Щатите и с доказана здравина.@r4p1s7 Това колело не го взимам за да се фукам,а за да го карам.Това,че някои си взимат скъпи колела за да се фукат и да позират си е тяхна работа.
@k0cTaHeB Благодаря за информацията.
lowriders написа:че е направен в Щатите и с доказана здравина
HepBeH_XaMcTep написа: С доставката и мита/ДДС ще те.....
Мисли нещо от UK!
А за здравина - товам, че е made in usa нищо не значи! Това са сериозни марки, които държат на качеството!
По-скоро гледай тегло и геометрия!
lowriders написа:Забравих да спомена,че може би ще взема цяло колело от Сащ.Гледах обяви в pinkbike и са доста на оферта.Само незнам как ще се оправя с доставката и плащането.Предпочитам повече интенса заради това,че е направен в Щатите и с доказана здравина.@r4p1s7 Това колело не го взимам за да се фукам,а за да го карам.Това,че някои си взимат скъпи колела за да се фукат и да позират си е тяхна работа.
@k0cTaHeB Благодаря за информацията.
airborneone написа:lowriders написа:че е направен в Щатите и с доказана здравина
Точно ФРО рамките НЕ са с доказана здравина пич.
r4p1s7 написа:Според мен ... само се фукаш.![]()
Stancho написа:Точно FRO (for racing only), мисля че са с доста добра здравина...
lowriders написа:...

BurNiNg_IcE написа:Eми доставката от САЩ по спомен беше 20% ДДС + 4% мито(тук не съм сигурен), на цялата сума, което е МНОГО.
Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:Eми доставката от САЩ по спомен беше 20% ДДС + 4% мито(тук не съм сигурен), на цялата сума, което е МНОГО.
Toва са само таксите върху самата цена, доставката е отделно...
Принципно ако ще взимаш нещо 2ра ръка от САЩ, най-добре ако можеш се разбери със продавача да пише доста по-малка стойност на колелото, за да минеш по-тънко.
Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:Eми доставката от САЩ по спомен беше 20% ДДС + 4% мито(тук не съм сигурен), на цялата сума, което е МНОГО.
Toва са само таксите върху самата цена, доставката е отделно...
Принципно ако ще взимаш нещо 2ра ръка от САЩ, най-добре ако можеш се разбери със продавача да пише доста по-малка стойност на колелото, за да минеш по-тънко.
Stancho написа:...стига да не искаш да имаш трактор с уникално много ход...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта