Качвал съм се един път на габлера който продава метел и не ми се строи толкова малък ...
Успех с избора !
Stancho написа:Пичове, моля ви половината да се скриете някъде, защото без грам опит говорите такива подвеждащи глупости, че човека накрая ще се прее*е много злобно... Първо RAM DHX, както и RAM FR са минали покрай работещите рамки, а здравината няма да я коментирам! Второ човек 1.80 не може да кара S размер, а M. И трето Demo-то е най - добрия вариант, щом ще е ново и отсега мога да кажа от личен опит, че рамката е здрава, FSR окачването работи уникално и толкова ниско средно трудно ще намериш на друга рамка. Gambler-a е уникално тежък и не се подлъгвай да я взимаш, защото не е приятно да караш 20 + кг трактор...
) Демо е по-лека от Гамблер, да, и то не с малко... обаче пак не е кой знае колко лека - пак е около 5 кила - 5 кила и нещо рамка с шок. А с гамблер също е възможно да сглобиш байк около 18 кила. Ако не верваш, Крис (Metel) може да потвърди до колко докара своя. Stancho написа: А само да те попитам тези немски екзотични рамки и Black Diamond-a на какви цени са? Защото тук си говорим и за достъпност финансово, не само за характеристики на геометрията. Няма спор, че има и други по - добри рамки, но съотношението цена, здравина, работа на окачване, геометрия при Demo е доста добро и мисля, че си заслужава.
Stancho написа:П.П. Аз лично няма да говоря за ниско средно, защото лично аз не съм почитател на прекалено ниското такова.
frrider91 написа:Да и аз бях за демо преди да разбера че офертата, която е във форума е за S размер демо 7, което
за мен (1.80) човек - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8618_n.jpg
Това определено няма да ми е добре..
Metel написа:frrider91 написа:Да и аз бях за демо преди да разбера че офертата, която е във форума е за S размер демо 7, което
Само да кажа тука, че това демо е с по-къс шок и прави, че рамката изглежда и се усеща по-къса, защото reach дължината се скъсява.
BurNiNg_IcE написа:Metel написа:frrider91 написа:Да и аз бях за демо преди да разбера че офертата, която е във форума е за S размер демо 7, което
Само да кажа тука, че това демо е с по-къс шок и прави, че рамката изглежда и се усеща по-къса, защото reach дължината се скъсява.
И аз мислех, че е с по-къс шок, но попитах момчето и ми каза, че е с 216мм Fox Van R, т.е. каквато дължина трябва да е за тази рамка.
Stancho написа:Към писаното от @Capoeira искам да добавя че като човек 1.82 м L размер Демо ми е голямо. То почва от 1.85 м нагоре. М размер е за такива като мен, а S е за тези, които за 1.70 и надолу (това е според Sizing chart на Specialized). Второ системата на окачването няма общо с това колко е ниско средното. Към това не знам, на кой му трябва средно, което да е под 30 см височина от земята... Все пак трябва да се прегазват и камъни. Относно коя рамка е с най - ниско средно вече го дъвкахме в една друга тема, няма и тук да го правим. Но пак ви казвам: Не е случайно, че толкова много хора карат Demo и не биха го сменили за друго... Плюйте я колкото щете, но тази рамка е направена с доста здрава задница, устойчива на усукване, която е разположена така, че спиците да са с еднаква натегнатост на задната капла и още куп неща, който ги няма при другите рамки...

frrider91 написа:Еми тогава и демото няма гаранция,
единственото нещо което ме плаши в гамблера е теглото , сичко друго е 6,
а до демото гадното е че до 2010 е на 10тка ос..
frrider91 написа:Еми тогава и демото няма гаранция,
единственото нещо което ме плаши в гамблера е теглото , сичко друго е 6,
а до демото гадното е че до 2010 е на 10тка ос..
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта