Ozzie написа:бръмбари са ти в главата
Хмм ще се обиждаме а ?

Ozzie написа:бръмбари са ти в главата
TheAnimal написа:Идва ми да крещя от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
did написа:TheAnimal написа:Идва ми да крещя от кеф![]()
![]()
![]()
![]()
Май знам защо
Antares написа:Смело мога да заявя, че дигнах КПД-то във фирмата с поне 20% и подобрих социалния живот на колегите си неимоверно... спирайки facebook за целия завод
boriss13 написа:Фъсссссс.....
Antares написа:Смело мога да заявя, че дигнах КПД-то във фирмата с поне 20% и подобрих социалния живот на колегите си неимоверно... спирайки facebook за целия завод
BRAMBARA написа:Нещо лошо ли казах![]()
Ozzie написа:BRAMBARA написа:Нещо лошо ли казах![]()
Не, ама се чудя, наистина ли си толкова дълъг? На 15?
Лятото в Боровец не ми се стори такава върлина.
boriss13 написа:Много ще те сърби, да знаеш.....
Ozzie написа:BRAMBARA написа:Нещо лошо ли казах![]()
Не, ама се чудя, наистина ли си толкова дълъг? На 15?
Лятото в Боровец не ми се стори такава върлина.
Antares написа:exiteyes, преди десетина години едно $цензура като теб каза нещо подобно за мен, без да съзнава, че съм зад гърба му. После гледаше много изненадан и се опитваше да си спомни защо е седнал на земята. Съветвам те да се научиш малко да си сдържаш езика и да внимаваш с изразните си средства.
BRAMBARA написа:Лятото съм ходил само 2 пъти на Боровец и то нито на откриването или на състезанието...
Antares написа:Иначе официално прекратявам минусовата кампания срещу пламтящия лед и вероятността :]
exiteyes написа:3. Ако съм Обидил човека на който съм писал ТОЙ ЛИЧНО ще си ми каже, а не някой друг да му се води тук като адвокат така, че мерси за минуса и следващият път, когато не вложиш малко мисъл и натиснеш минуса дано ти гръмне мишката![]()
exiteyes написа:Ама чакай малко ти да не си помисли, че пиша "майка_му" сякаш нещо другоПросто се обоснови за да знам за_какво е бялото В червено горе във дясно.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
BurNiNg_IcE написа:Antares написа:Иначе официално прекратявам минусовата кампания срещу пламтящия лед и вероятността :]![]()
nofear921 написа:exiteyes написа:3. Ако съм Обидил човека на който съм писал ТОЙ ЛИЧНО ще си ми каже, а не някой друг да му се води тук като адвокат така, че мерси за минуса и следващият път, когато не вложиш малко мисъл и натиснеш минуса дано ти гръмне мишката
exiteyes написа:Ама чакай малко ти да не си помисли, че пиша "майка_му" сякаш нещо другоПросто се обоснови за да знам за_какво е бялото В червено горе във дясно.
Аз имам само един въпрос. Кой клас си, че не знаеш елементарни правила в Бъргарския език?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта