Подсилване на рамка !

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Подсилване на рамка !

Мнениеот martinl » Вто Яну 18, 2011 10:29 pm

Здравейте !

Притежавам рамка Reactor Frisky !
Искам да попитам дали може по някакъв начин да се подсили задницата на рамката на стругар (или по някакъв друг начин) , защото задните тръби ми се струват тънки !

Ето снимки на рамката:
Изображение
Изображение

Freeride Downhill
Аватар
martinl

Рейтинг: 1203

Re: Подсилване на рамка !

Мнениеот spirov92 » Вто Яну 18, 2011 10:41 pm

И да може, няма да си струва усилията. Не се занимавай с глупости, а си вземи свястна рамка :peace:
spirov92

Рейтинг: 2000

Мнениеот HERO » Вто Яну 18, 2011 10:43 pm

Няма да има никакъв смисъл за тази рамка.При заварка е по вероятно да се сцепи заварката.както каза @spirov92 не се занимавай с глупости и не мисля,че някой ще се занимава.Събери някой лев повече и земи една рамка това е моят съвет ,но нека всеки да каже какво мисли :) :beer: :agree:
HERO

Рейтинг: 1094

Мнениеот Admin » Чет Яну 20, 2011 2:08 pm

Няма нужда всеки да казва какво мисли. Което имаше смисъл, вече е казано, а именно, че няма смисъл да се подсилва тая рамка. По-добре мисли за нова, а тази я карай, докато държи.
В случай, че все пак не желаеш да приемеш очевидното и искаш да правиш промени по тази рамка, трябва ти заварчик, а не стругар. В тази тема май имаше контакти за такива услуги:
viewtopic.php?f=4&t=2646
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик