hitar_potar написа:Ае момчета, вие тия цици ще ги смучете и мачкате ли, или ще ги ползвате за мулти-функционални тулчета?![]()
За смучене и мачкане става всичко. В този форум се цени мулнифункционалността, пък и пълно с мяниаци на тема "тегло"

hitar_potar написа:Ае момчета, вие тия цици ще ги смучете и мачкате ли, или ще ги ползвате за мулти-функционални тулчета?![]()
тучо чучо написа:По-интересно е, че може да набере телефонен номер на телефон с шайба.
Ти дъска със стърчащ пирон пробвал ли си да смучеш/мачкаш?hitar_potar написа:Ае момчета, вие тия цици ще ги смучете и мачкате ли, или ще ги ползвате за мулти-функционални тулчета?![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Antares написа:Да, моя грешка. И все пак - продължава да ми изглежда ужасно зле фотошоп-нато изображението.
Burning, песа ми изглежда птичар, възможно е да е породист. Алпинския вероятно ще каже коя е породата, на мен ми се въртят дратхар, брак
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
veskoz написа:Сладко е! Нек'во гонче е.
Това не е бездомно куче!
Порови се из киноложките форуми, пусни снимка и обява за намереното четириного. Няма к'во да дресираш.![]()
Аман от бастунски изпълнения.
Представи си пЪ, че е мое и аз ся си чета как се чудиш как да ми кръстиш/задържиш/т.н. кучето.
Не ме разбирай погрешно. Евала че сте го приютили, но посоката на мислене трябва да е друга.
BurNiNg_IcE написа:Баща ми от 1-2 месеца го храни като ходи да зарежда 1 магазин в Кримиковци. Ако беше загубено не трябваше ли да има поне каишка?
Иначе и според мен е било на някой, щот преди малко ми даде лапа.
ico 1 написа:Напиши и в гоглето изгубено куче...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Имам си една мечта....
ico 1 написа:Лека нощ на всички!
От тая първа смяна направо ми се повръща.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта