Ммм тъка първо един въпрос, които е страни от темата:
След като си направих профилактика на вилката, дойде време да изхвърля старото масло. Е хубаво, обаче се замислих.Добре, за да си изхвърлиш батерията трябва да отидеш до магазина и да я дадеш там, поне аз така знам, замислих се какво да направя с маслото, защото да го излея някъде навънка не е правилно, а пък да го излея в канализатцията също не е редно. В тоя ред на мисли, някой ако може да ме светне какво да направя със старото масло ще съм му благодарен.

Същинският въпрос:
Сменям лагерите на рамката си (АМ 05'). Да, обаче там където е закрепена самата кобилица за рамката има едни алуминиеви болтове, които я държат. Производствено рамката е затегната страааашно много и следствие от това в опита си да развия болтовете като внимавам да не заголя 6-цата болт шестограм се случи точно това.

Мислих, мислих, като идеи ми идват да отрежа болта или да заваря гайка върху него.Ама някакси не знам как ще се получи момента със заваряването, а да срежа болта... ммм някакси не е идейно в самия случай, защото той вероятно ще е скъпичък, а аз и без това нямам пари

. Идеята е да сваля кобилицата и да махна лагерите от нея и да сложа нови.Лагерите са добре тези при закрепването на рамката, но тези при закрепването на сийтпоста и кобилицата не са добре хич. Едно, че са малки, второ, че са кофти марка и им е трудно да се движат. Мислих да избия лагерите от тази снадка, ама с менгеме ще е неудобно, защото трябва цялата рамка да я държа, а пък да блъскам с отверка по кобилицата вероятно ще разлуфтя другите два лагера. Ако някой има идея, как да оправя положението ще съм благодарен.