KiD_WiTh_GuN написа:shaady написа:robbster написа:а има ли идея някой, каква гума събира отзад клаимбъра?
Climber 2009 14" отзаде събира Nevegal 2,5, което си е доста голяма гума, а 2010 клаймърите с мъка събират 2,3.
2010 клаймърите като хванеш една шкурка и като си поиграеш 10 минути върху чейнстея събират 2.5 пич.
KiD_WiTh_GuN написа:KiD_WiTh_GuN написа:shaady написа:robbster написа:а има ли идея някой, каква гума събира отзад клаимбъра?
Climber 2009 14" отзаде събира Nevegal 2,5, което си е доста голяма гума, а 2010 клаймърите с мъка събират 2,3.
2010 клаймърите като хванеш една шкурка и като си поиграеш 10 минути върху чейнстея събират 2.5 пич.
И тоя минус за какво беше незнам, който не вярва да дойде в Шумен да види сам. Мамичката ви мръсна.
Ааа @ Probably смъкнахме само боятаот метала не сме шкурили но ако си чак такъв позьор, че чак боята на чейнстея ти е интересна, твоя си работа.
Dealer1 написа:За 110лв мога да ти продам твърда рамка специлно за DHПиши на скайп - ladajigula ако си заинтересован .
krustyxd написа:robbster написа:1. 80 / 75 кг съм
За това мисля за 16" 17" рамка
Поне според това което четох в прекрасните статии за избор на колело
Scott voltage yz15,yz25 или yz1 незнам волтажите са бойни рамки! това мога да кажа колкото до размера 17" !
надявам се да съм ти помогнал. Моят уз25 ше го карам с дропофф трипъл пък ще ти кажа после как понася трасетата иначе са много леки!
Scottyteam1 написа:Аз съм с Волтедж и карам с вилка 150 мм...Ако вземеш Скот няма да сбъркаш

Scottyteam1 написа:Аз съм с Волтедж и карам с вилка 150 мм...Ако вземеш Скот няма да сбъркаш
KiD_WiTh_GuN написа:@DEMON BOY 13
И кое е дразнещото?, че си получил висока рамка+вилка която е с повече ход от мисления за рамката=отвратителна геометрия!
DEMON BOY 13 написа:... когато се качиш на волтейдж с 180мм вилка тогава ми говори !!!Айде нека не пълним темата с глупости.
DEMON BOY 13 написа:!Геометрията изобщо не е бъгната
hitar_potar написа:DEMON BOY 13 написа:... когато се качиш на волтейдж с 180мм вилка тогава ми говори !!!Айде нека не пълним темата с глупости.
Нали ти беше с белия Волтидж и белия Домейн? Геометрията ти е отвратителна, външния вид на байка също не е особено приятен. Част от заслугата за това е големия размер на рамката!За твое сведение, качвал съм се на твърдаци с ход 150, 160, 180 и 190мм отпред. И мнението ми е, че на твърдак повече от 160мм ход са му оувъркил.

DEMON BOY 13 написа:Еми човек смятам,че скота няма никакъв проблем да се кара с вилка 160-180мм геометрията е много удобна.Вече го покарах няколко пъти и ми хареса много.Нито има проблеми като завива нито нищо.
до 300лв мисля да е...
msniki написа:За тези пари Климбер-а е най-подходяща и най-здрава.
Казвам го от личен опит карам вече 3-ти климбер.
Поне със климбер-а няма да притеснява за рамка.
climber1998 написа:С кой модел волтаж си ? Аз подкрепям мнението на другите ,че геометрията ти не е за предпочитане просто питам кой модел е защото мисля да сглобявам ФР твърдаче и аз кат пича се чудя каква да земадо 300лв мисля да е...

DEMON BOY 13 написа:смятам,че скота няма никакъв проблем да се кара с вилка 160-180мм геометрията е много удобна.

baik1ra123 написа:абе човек блокхеад не стръва![]()
луд ли си или рам 4130 само рам или на климбер про или ТЕ са за начинае6т
![]()
![]()
![]()

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта