i love bikes написа:Audi
Harka написа:А пък как се чупи...
Suspect написа:...Но откъм управление и мощност е просто супер,особено какъв звук вади 5.2 литровият v10 двигател...
Alpina написа:Suspect написа:...Но откъм управление и мощност е просто супер,особено какъв звук вади 5.2 литровият v10 двигател...
Тез неща от филма ли ги усети?
DonDanito написа:Интересното при нея е това, че за почти всяка операция се изисква компютър. Дори при смяна на накладки компютъра ти казва колко да затегнеш болтовете..
Suspect написа:@Harka Не разбрах кое по-точно му се чупи на ауди-то?
Ако го подържаш редовно,съмнявам се от самосебе си да се развали нещо.![]()
Все пак немските коли са най-добри откъм подръжка и надежност.
Harka написа:V8-кът им във всички модификации (включително и на изпържените RS4/R8) е отличен.
Pe6kyYy написа:...знам че от 2.5 ТДИ на Ауди бягайте далече. Много върът...
bluskanie написа:Момци на кръстопът съм. Като бех малко момче (е на около 15), гледах един филм и там един караше 1992-2002 Кадилак Елдорадо. Тогава мислех, че няма по-яка кола от тази и си казах, че ще я имам един ден. После видях BMW 840i и реших, че това ще е. Сега всъщност се чудя, дали да взема Елдорадото (това е все едно дивана е в колата, много глезотии има, повечето безмислени) или бмв-то, като отчетем немаловажния факт, че BMW-то е по-скъпо с около $4к и е по-старичко и на години и на пробег. А и харчи малко повече...
bluskanie написа:А и харчи малко повече...
Ozzie написа:bluskanie написа:А и харчи малко повече...
'айде сега... с този евтиния бензин там и за това ли да правиш сметка?
bluskanie написа:Ебати евтиния... $3.8 на галон - вече гоним България, братче...
bluskanie написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта