maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
denises26 написа:Утре е работен/учебен ден и ако времето е хубаво просто ще се гръмна.
hitar_potter написа:Но си имате цял ден за спорт, нали? И май се пише ТУЕС, а не ТуЕс
lorda1 написа:Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете!![]()
![]()
![]()
Skittleslolz написа:Учим 5 дни в седмицата + 1 ден спорт =6/7. През 5-те учебни дни няма леки предмети (музика,рисуване), а само профилирани технически.
taurus13 написа:Слава на бога, че поне изпита по история на БКП ми се размина на косъм...
skiman написа:Ако направят средностатистическо проучване ще установят, че отработващите са похарчили повече ресурс, отколкото са произвели.
Ozzie написа:skiman написа:Ако направят средностатистическо проучване ще установят, че отработващите са похарчили повече ресурс, отколкото са произвели.
Абсолютно съм съгласен с теб!
Обикновено като отработваме, РВ е 6 ч., а пък последния работен ден преди празничните дни е още по- кратък.
И на мен не ми харесва да се отработва, ама пък явно на п. им харесва да почиват повече и да работят по- малко.
Този проблем е по-добре да го споделиш с лекар, не с форума.lorda1 написа:lorda1 написа:Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете!![]()
![]()
![]()
Тази сутрин още повече ме боли
Antares написа:Този проблем е по-добре да го споделиш с лекар, не с форума.lorda1 написа:lorda1 написа:Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете!![]()
![]()
![]()
joker_brand написа:Оплаквам се, че неграмотността във форума нараства ! Възрастовата ли граница падна много рязко или някакъв друг фактор ...... и аз самият не мога да си го обясня ! Има хора, които въобще не се стремят/стараят да се изразяват "грамотно" ! Пишат с числа/букви/ченгели и става една "шльокавица" ! Има и друг типаж, при които се забелязват наченки на грамотност (6-7 клас) но бъркат къде се пише "и" къде "й", запетаи ..... а пък да не говорим пълен/кратък член
exiteyes написа:Аз съм един от тия(впрочем не в 6, 7 клас), които пишат с/със и в/във понякога по погрешка...
exiteyes написа:Antares написа:Този проблем е по-добре да го споделиш с лекар, не с форума.lorda1 написа:lorda1 написа:Е*аси, още ме боли гадния гръб!Вече 1 седмица стана и като тичам отзад имам чувството, че ми се размества нещо!Болката не е остра, а тъпа и много дразнеща!!Това разбира се и влияе на карането!На manual имам чувството, че ми се къртят ръцете!![]()
![]()
![]()
Ако искаш да продължиш спортната кариера наистина трябва да послушаш батко Antares
veskoz написа:exiteyes написа:Аз съм един от тия(впрочем не в 6, 7 клас), които пишат с/със и в/във понякога по погрешка...
Понякога може да се използва във пред дума която не започва с в и това не е грешка.
Прави се за благозвучие.
veskoz написа:exiteyes написа:Аз съм един от тия(впрочем не в 6, 7 клас), които пишат с/със и в/във понякога по погрешка...
Понякога може да се използва във пред дума която не започва с в и това не е грешка.
Прави се за благозвучие.
did написа:Това е допустимо само при писане на поезия.
did написа:Това е допустимо само при писане на поезия.
veskoz написа:(второто ми е по-кофти за произнасяне, пък и звучи по-зле (в се чува като ф))
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта