Ани, благодаря! за препоръката

- карал съм с I-Fly и на мен ми беше доста удобна, честно казано - нямам забележки към нея, достатъчно е тясна, за да не ми се протриват бедрата, не ме „ръби“ прекалено и наистина компактността помага при изнасянето. Имам обаче следните доводи срещу варианта, който ми предалгаш:
1. За I-Beam няма достатъчно разнообразие от седалки - I-Fly е най-лекият модел и тежи почти 180 гр. реално
2. Текстилната част от тапицерията на I-Fly (отстрани) се протрива сравнително лесно и се къса след време.
3. Кожата, особено ако е влажна (в случай, че вали или даже леко ръми, че дори и при малко по-гъста мъгла), оказва сравнително по-голямо съпротивление и ми се протриват дънките отзад (а аз карам доста из града).
4. Колчето е сравнително тежко, най-вече заради металната част на I-Beam заквата (175 гр. за 31.6" / 300mm - точно за carbon версията)
5- При само една централна (пластмасова) релса, седалката при сериозен удар буквално може да се прекърши на две, което предполага по-голям процент вероятност да се контузиш лошо на нея, в случай че се удариш във ече счупената на 2 (нащърбена) пластмаса.
Засега beta версията на колелото си съм окомплектовал с временни колче, седалка и скоба - във финалния вариант те ще бъдат различни (с общо тегло с над 300 гр. под сегашните).
The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
_loading resurrection: complete
_starting rebirth: started
_metamorphosis: beta state