geri написа:mrdaka написа:Интересно, а става ли за изчистване на омаслен диск/накрадки ?[/quot
С обезмаслител Coner за който писах съм почиствала филтрите на аспиратора,скарата и твърди повърхности/плочки/.Омаслен диск не съм почиствала
трябва да пробвате струва 2.89лв.geri написа:Здравейте,
виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България.Препоръчвам Ви обезмаслител също италиански CONER на цена 2.89лв с помпа има го в Кауфланд и Карфур.
bikerider написа:geri написа:Здравейте,
виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България.
Виждаш ти, ама ние не си обезсмасляваме скарите с него. Внимание към обезмаслителя ще има, когато обясниш колко дискове си обезмаслил(а) с него и ни убедиш, че освен по-евтин е и по-добър. Айде улево!
Edit: @did: това същество и за PR не става...
Edit2: http://www.youtube.com/watch?v=UnR6IQ9- ... e=youtu.be
специален поздрав за geri
Plamen_EM написа::) Не сте особено прави за качествата на geri. Факт е, че след нейната интервенция, вече всички сме чували за CONER от 2,89 лв. Аз самият го повторих, дали не заслужавам комисионна ...
geri написа:Благодаря на всички за вниманието към обезмаслител CONER.
Никой не съм обидила за да се държат някои от Вас подигравателно.
Надявам се че това не са болшинството от велосипедистите в България.
рс написа:Е тея си говорят трудно с жени и с непознати потребители, рекламиращи нещо - даже и да е полезно.
виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България
did написа:Цяла тема заради един спамър, който се опитва да ни мотивира с 60 стотинки разлика в цената на продуктите...виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България
Толкова на дребно досега не ни бяха пързаляли![]()
![]()
did написа:рс написа:Е тея си говорят трудно с жени и с непознати потребители, рекламиращи нещо - даже и да е полезно.
Тц. С такива като тебе по-трудно си говоря от жените.
Днес бях в Карфур. Пълнителят за Meglio струва 3,49 лв.
Цяла тема заради един спамър, който се опитва да ни мотивира с 60 стотинки разлика в цената на продуктите...виждам че коментирате обезмаслител Meglio който е много скъп за България
Толкова на дребно досега не ни бяха пързаляли![]()
![]()
did написа:geri написа:И двата обезмаслителя се произвеждат в Италия и като качество са на едно ниво...
did написа:рс написа:Е тея си говорят трудно с жени и с непознати потребители, рекламиращи нещо - даже и да е полезно.
Тц. С такива като тебе по-трудно си говоря от жените.
рс написа:Интересно, кой ли е този гений, който първи измисли да си мие колелото с прословутото турбо-Мелио?
bikerider написа:@geri: Цената я разбрахме, но все още чакам да обясниш с какво Coner е по-добър от Meglio
geri написа:На Ферари малцина в живота се качват а още по-малко хора го притежават.Само могат да го гледат как ги подминава.
geri написа:bikerider написа:@geri: Цената я разбрахме, но все още чакам да обясниш с какво Coner е по-добър от Meglio
Разликата е че на обезмаслител CONER не му плащате рекламата.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 34 госта