Какво правят Х-ърите?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какво правят Х-ърите?

Мнениеот Mairomaster » Чет Мар 17, 2011 12:42 pm

Занимавах се с трайъл едно време, ама го позарязах и от скоро ми се върти идеята да хващам Х. Та позаинтересувах се аз и ми направи впечатление, че няма в момента български сайт/форум за БМХ. Едно време знаех за cyclophrenia, ама гледам, няма го вече. Единствено тук се намират някакви теми/обяви, но са доста оскъдни и най-вече от рода на "какво яко колело за 200лв. да си взема?", които не помагат особено. Интересно ми е как вие Х-ърите държите връзка, въртите далавери? Може също да ми препоръчате някой магазин за части, че и в това отношение не намерих много прилични. В западните магазини гледам доста далавери за прилични цени се намират, а тук каквото намерих беше или хубаво, но много скъпо или евтино, но пълен боклук.
e-mail: [email protected]
Mairomaster

Рейтинг: 1120

Re: Какво правят Х-ърите?

Мнениеот Mityata » Чет Мар 17, 2011 12:54 pm

http://www.bmx.bg/
мноого трудно се намира w google... ако ти трябва части или просто компетентна информация - http://velocity.bg/ e магазина там работи един от най добрите хискери на нашето време и ще получиш адекватен отговор за всеки въпрос свързан с колелета имар нови както и употребявани части и колелета
BMX Форумът е в процес на разработка...
Mityata

Рейтинг: 1175

Мнениеот n_netov » Съб Апр 30, 2011 6:01 pm

А сайт за street български има ли?
Аватар
n_netov

Рейтинг: 1200

Мнениеот to4ka » Чет Май 05, 2011 12:04 pm

bmx.bg и btbg.net
to4ka

Рейтинг: 1197

Мнениеот Mairomaster » Чет Май 05, 2011 12:27 pm

А някой знае ли кога ще е готов форума на bmx.bg ? Много се бави работата нещо, а мисля че е много добра идеята, в момента никакъв начин няма май да се правят връзки в общността, освен ако не познаваш някакви хора и да комуникираш с тях по skype/тел/facebook.
e-mail: [email protected]
Mairomaster

Рейтинг: 1120

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X