[quote="Cocko"]
НЕ искам да споря с никого, но за един километър разлика ти трябват >333333.(3) оборота, а това не е малко, така че според мен няма значение дали ще е 207.36 или 204.5. За да се получи таз разлика ти трябват >5555.5 минути въртене при скорост на педалиране 60 об/мин при предавка 1:1 или >5555.5 минути движение със скорост 12.27км/ч при същата предавка и обороти в минута на колелата. Дори да караш шосеен бегач (който, обаче е с по- големи колела), ако поддържаш скорост 36.81км/ч ще ти трябват около 30.86 часа постоянно каране. Според мен въведи измерената с рулетка обиколка и едва след години каране ще имаш значителни разлики, които обаче, ще са незначителни в сравнение с това, което си изминал докато ги постигнеш. Дотогава почти сигурно ще си сменил гумите.
П.С. не съм сигурен в изчисленията, но мисля че са достатъчно точни.
[/quote]
Толкова объркано и неразбираемо е написано... май наистина си физик

.
При тези размери (207.36 или 204.5) като направиш "333333.(3)" оборота разликата ще е 9.533333... км. а не 1.
Не схванах какво те бъркат разни предавки, времена, скорости...

.
Нито пък успях да се сетя за чий _|_ намесихте и ширината на гумата.
Измерването по "метода на did" е най-подходящо за целта, ама не знам как ще успее някой да кара по достатъчно права линия 10ина метра. (Аз като меря обиколката хващам тубичка с боя за обувки (това имам под ръка), цвъквам на гумата, после търкалям по фугата на плочките в коридора докато се отпечати 2 пъти и меря.)
За гуми с такива размери (около 26") грешка 1cm. в обиколката дава около 0.5% отклонение в измерения пробег.
Ако не се нулира компирчето дълго време (т.е. мерят се големи дистанции) е по-добре да се зададе по-малка обиколка от измерената (при типично налягане). Както спомена чарли гумата се деформира. И естествено може само да се свива.
Има още два фактора увеличаващи грешката:
1.Скок дължина.
По време на полет гумите обикновено се въртят. Имат голям инерчен момент, малко триене при търкаляне (около оста) и форма, която има малко съпротивление с въздуха => може да се приеме че се въртят със скорост, равна на началната. Обекта човек+велосипед има "по-кофти" аеродинамична форма и се движи по балистична траектория. След кацането изминатото разстояние ще е по-малко от измереното от компютъра, като разликата зависи от ъгъла на излитане (спрямо хоризонта).
2.Лоренцово скъсяване.
...предполага се, че няма да караш толкова бързо

.
Беее, велокомпютър съкс!
'зимайте си WADGPS или PPS на GPS или GLONASS... нещо такова.
Надявам се тоя прост въпрос да е станал още по-неясен.
ПС
забравих да спомена суркането с блокирала гума и въргалянето с/без колелото...