Младен Белчев

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Младен Белчев

Мнениеот lostrider@ » Пет Юни 24, 2011 7:52 pm

Мисля, че мястото на статията е тук. Ако не е - моля да бъде преместена.
Ето и репортаж за случилото се. Не знам дали първи публикувам новината. Ако не - извинявам се и нека темата ми бъде изтрита.
Ето какво ми съобщи майка ми, минути след като се прибрах от работа: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/rep ... ylaka.html

Аз думи нямам. Видях този човек на миналогодишния 24- часов маратон по планинско колоездене около Пловдив. Разменихме само няколко думи. Предвид възрастта му, мога единствено да се преклоня пред физическата му сила и пред силата на духа му. Миналата година на маратона, той изобщо не спа. Каза, че е карал цяла нощ. Не можах да повярвам. Замислих се: този човек от желязо ли е направен или от нещо друго? Явно не е от желязо. И той е човек като всеки друг. И той не е застрахован от простотията на хората.
Желая му успешно оздравяване и навеременно пристигане в Лондон.
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Re: Младен Белчев

Мнениеот Ozzie » Пет Юни 24, 2011 8:16 pm

Alpina беше питал в темата за инцидентите
viewtopic.php?p=742336#p742336
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот lostrider@ » Пет Юни 24, 2011 9:54 pm

Ясно. Благодаря ти за информацията. Не се ровя във всички теми на форума и не съм забелязал. По преценка, може да изртиете темата ми, макар да смятам, че този човек заслужава eдин топик. Просто, когато чух, ужасно много се разтроих и веднага пуснах темата. :crap:
Аватар
lostrider@

Мнениеот hitar_potter » Съб Юни 25, 2011 7:54 pm

Този човек наистина има удивителен дух.. На миналия 24-часов маратон счупи ухо на велосипеда си, но въпреки това продължи да кара, като последователно смени два велосипеда. Той и спътникът му завършиха втори на отборното каране. Изключителен човек, надявам се да се възстанови в най-голяма степен. :crap:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот vitorino » Нед Юни 26, 2011 11:43 am

http://koloezdene.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1923 - ето малко повече информация за тоя неприятен инцидент, случил се непосредствено след края на велообиколката на България тази пролет. Карах два етапа с него, невероятен човек, дано се възстанови и отново се срещаме по пътищата.
vitorino

Рейтинг: 1372

Назад към Други