От няколко месеца карам FRX8. Много съм доволен. Страшно удобно, прилично оборудвано, че и красиво. Най-много съм минавал 150км за един ден и мога да кажа, че си е голям кеф да го караш. Също така е сравнително здраво .. аз съм 90кг и няма оплаквания, въпреки че изглежда доста крехко.
какво означава сравнително здраво?
Означава, че въпреки бързото ми каране по ужасните улици, 90-килограмовото ми седалище не е успяло да причини никакви повреди..
Разбира се, трябва да се подчертае, че това не е колело за спускане по черни пътища и пътеки или някакви offroad приключения. Това е просто един много добър избор за шосеен велосипед от ниския ценови клас.
Над 3 годинки карам с DRAG ONTARIO - зъбци 48x38x28 и гуми - 1,95 (основно по шосе). Кораво колло излезе! Само централното му движение смених на 3-тия месец и естествено грамадните гуми от 2,10! Ако му шибнеш гуми 1,75 ще е пушка за каране по асфалтец. Пере у земята байковете - 42х34х24 и гуми 2,10.
Месечно жръткам 500-600 km (извън градско). Естествено по хасфалт 26 inch колло издиша пред 28 inch велосипеди (хибриди, бегачи, че и City – Marathon-Lux).
Скоро са пръкна тоз CROSS Frx8 Man и опппаааа, изби сичката риба у средният клас ХИБРИДИ! Мен лично по-ме кефи от Каньоните PRO и COMP. Главно като цена, дизайн, визия, компоненти.
Grand Canyon TE e друга категория и засега е лидер в класа 9-speed с V-brake, но е скъп.
Ще попитам MOSQUITO да сподели някои неща за CROSS Frx8 Man - Издържливо ли е централното движение?
- Може ли това колело да понесе 110-115 kg?
- Леко ли е (наистина ли тежи 13,8 kg)?
- Какви са предната и задната главина (Shimano, Formula ….)?
- Амортисьора добре ли се държи (издържлив ли е)?
- Каплите каква марка са? Здрави ли са? (надявам се, че не се огъват лесно при среща с малки неравности)
- Ако е има километраж, на равен път каква е максималната скорост при предавки 48х11?
- Между стойките на седалките има ли напречна планка както при Drag Ontario?