mitaka_97 написа:нз дали това е за тази тема ама някой може ли дами обясни как да връщам уипа и ако има клип да сподели
NWD написа:Не мисля, че този клип ще му помогне...трябва да е голям мераклия за да успее да го направи от гледане
mitaka_97 написа:NWD написа:Не мисля, че този клип ще му помогне...трябва да е голям мераклия за да успее да го направи от гледане
като го извъртя какво треа правя че да го върна мъча се ама не става
naskoj написа:имам един много тъп въпрос . къде са всички в форума има под 5 човека![]()
![]()
(става дума за такива които пишат )
ChildrenOfChaos написа:naskoj написа:имам един много тъп въпрос . къде са всички в форума има под 5 човека![]()
![]()
(става дума за такива които пишат )
Потребители, разглеждащи този форум: ChildrenOfChaos, lokoli, naskoj, PowerSlide, vakkov и 2 госта
Отиди на главната страница, за да видиш всички потрбители на линия.
NWD написа:mitaka_97 написа:NWD написа:Не мисля, че този клип ще му помогне...трябва да е голям мераклия за да успее да го направи от гледане
като го извъртя какво треа правя че да го върна мъча се ама не става
Както казах не мисля че клипа или мойте думи биха ти помогнали да се научиш, ще ти трябва някой опитен, който може да го прави, да ти покаже и ти след упорити тренировки да го научиш...
ChildrenOfChaos написа:Ем излезли са да карат, на работа са или са до магазина и просто са оставили компютрите пуснати.
kriisoo написа:Аз не го връщам, но са ми обяснявали, че става някак с кормилото... Избутваш с кормилото и краката лекоНо пак казвам, аз не го връщам и не мога д асъм сигурен как точно се прави, казвам какво са ми казвали на мен
kriisoo написа:Рамка Dragomir Factory DH + заден амортисьор X-Fusion Glyde RPV (от screambikes) ако я съчетая с вилка Marzocchi Drop off и вилката от 150 се модне на 170 ход (казвали са ми че е възможно поне за този модел) геометрията дали ще бъде нормална? И изобщо за тази рамка каква вилка е препоръчителна като ход ?
VOLATGE написа:Какво значи осукана вилка?? И по какъв начин и се отръзява?
royalracing написа:Между накладките и диска си има разстояние около 2мм,което смятам,че е добре,а ако трябва да излея Дот дали ще се справя сам? Малко съм капризче и мразя да карам с меко лостче-имам чувството,че ще пропадне и няма да спра затова обичам да има 1-2см ход,но явно няма как да има такъв ход и да не блокира така че ще явно ще карам така .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта