въпрос за избор на сигурни спирачки

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

въпрос за избор на сигурни спирачки

Мнениеот gar4a » Нед Авг 28, 2011 4:45 pm

Здравейте нов съм в форума и нему разбирам кой знае колко интересува ме конкретно спирачките,взех си SPRINT XEKTOR и мисля да сменя спирачките като занъчало, защото не издържаха на моето каране,оригинално е с спирачки ZOOM дискови и мисля че са пълни боклуци, какви можете да ми препоръчате карам доста екстремно и са ми нужни доста надеждни спирачки от висок клас предпочитам да са с жило дискови shimano или нещо друго моля ви помогнете ми :beer:
gar4a

Рейтинг: 1200

Re: въпрос за избор на сигурни спирачки

Мнениеот sigmarilion » Нед Авг 28, 2011 6:34 pm

Ами колега, форума е препълнен с мнения и коментари за спирачки. И то хубаво си прочел,че трябва да пишеш на кирилица ама .....много грешки :crap: мани, мани.
П.П. Преди да пишеш,че караш по-екстремно прочети, какво хората в този форум разбират под тази дума.
Изображение Drag ZX5 / Amoeba Hussar
Аватар
sigmarilion

Рейтинг: 1187

Мнениеот al » Нед Авг 28, 2011 6:45 pm

Най добре е да смениш цялото колело колега, щом караш екстремно, просто това е истината ;)
Изображение
Аватар
al

Рейтинг: 1255

Мнениеот gar4a » Пон Авг 29, 2011 7:03 am

Колелото немисля да го сменям.Да карам по екстремно,но непрекълявам затова се нуждая от добри спирачки,за моята безопасност.
Последна промяна gar4a на Пон Авг 29, 2011 8:00 am, променена общо 1 път
gar4a

Рейтинг: 1200

Мнениеот subritual » Пон Авг 29, 2011 7:12 am

Аvid bb7, ако си по-тежичък за да не прегряват вземи по-големи дискове.
Темата ти не е за тук.Не си прочел наличната информация във фурума.Пишеш неграмотно,не очаквай много.
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Мнениеот rees » Пон Авг 29, 2011 7:19 am

Ами виж сега, това е добър избор->http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=505&product_cat=104&lang=2, но кажи колко пари би дал за спирачки. Ако имаш повече-> http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=504&product_cat=104&lang=2, а ако смяташ да отделиш нормална за "екстремно каране" сума виж това-> http://eshop-gorgona.com/hidravlichna-diskova-spirachka-hayes-hfx9-heavy-duty-1-396.html.

п.с. за другите съфорумници-не твърдя, че това са най-хубавите спирачки. Моля никой да не се обижда.
Изображение
ХХХХХХХ написа:здравеите колеги искам да питам вилката зaшто ми оделя 3 съмтима хот на доле тяе на мало и бъздъx ие помпа до краи
Аватар
rees

Рейтинг: 1305

Назад към Веломеханик