Evgeni,(r1nftw) Пацо го няма до 26-ти

barcode_hc написа:Наложи ми се да си сменя ръкохватките и новите се оказаха с няколко милиметра по-дълги. Реших да поместя навътре лостчето и командите, обаче възникна малък проблем. Единственото видимо винтче за командите е за шестограм 2 мм.Един мизерен шестограм вече успях да усуча и се чудя: дали не бъркам винтчето и ако не - има ли начин да го напръскам с някакъв химикал, че да се отвинти по-лесно?
Така изглежда: http://img651.imageshack.us/img651/9991/dsc02002m.jpg
Antares написа:Взимаш шестограна, ако можеш - удължаваш го с някаква тръбичка. Правел съм го, като хващам шестогранчето с клещи - по-дългата част. Важното е, с едната ръка (пръст) да натискаш шестограна към самия болт, а с другата - да напъваш. Ако се измъкне от болта - може да се закръгли, усуче, счупи.
XaCkBuTukC написа:Гривните Live Strong съществуват ли на българския пазар още ?
поне във Варна нещо не са налични
при Здравко няма каза че в София няма
а при Джери направо ми казаха че никъде във Варна не може да се намери
vvvaaal написа:Колко мм е тръбата за средното на RAM Freeride от 2008-ма година?
royalracing написа:XaCkBuTukC написа:Гривните Live Strong съществуват ли на българския пазар още ?
поне във Варна нещо не са налични
при Здравко няма каза че в София няма
а при Джери направо ми казаха че никъде във Варна не може да се намери
В които и Веломагазин да отида навсякъде ги срещам(ако говориш за жълтите) ако не се лъжа са най-често срещани в Веломания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта