Поклон пред паметта му.

Inzagi написа:Да не забравяме че той е основател и на Pixar
Gasolin написа:Не харесвам хайп-а около продуктите на Епъл, нито пък самата компания, но Джобс несъмнено е голяма работа! Да почива в мир човека.
PtD написа:По темата: Джобс беше великолепен маркетингов експерт - умееше да накара хората да искат да си купят неговия продукт, за да бъдат cool.
Доста неподходящо изказване.wawel написа:Който се е набутал да си купи таблети и смартфони - набутал се е.
Винаги са ми били играчки. Много съм далече от продуктите и управителите в Епъл. Шума около тях беше прекален последните години. А и тези дела към тях от Нокия за кражби......
компанията ще си съществува. Аз повече никога няма да съм на тхнологичното острие. Набутах се с куп пари за 386 със версия на уиндоус 3.11. И дотук.
Сега си перкам с морално остарели продукти втора употреба. По съм на сметка..... и всичко дето е таблет, смартфон, лаптоп ми изглежда смешно. Заедно със създателите, рекламния им отдел и потребителите. Стивито направи много пари, ама нещо не им се наслади. Или пък, се е забавлявал до безкрай, незнам.
Harka написа:PtD написа:По темата: Джобс беше великолепен маркетингов експерт - умееше да накара хората да искат да си купят неговия продукт, за да бъдат cool.
Което всъщност е и по-трудното от това просто да създадеш нещо много добро софтуерно и хардуерно...
Ако някога по спешност ти се наложи да се вържеш към сървър на компанията, за да спреш/пуснеш/настроиш нещо, или да прочетеш и отговориш на важен e-mail, бидейки далеч от стационарния или мобилния си компютър, и когато успееш да свършиш всичко това от мобилния си телефон, може и да промениш мнението си. Особено, ако с това е свързана работата ти.wawel написа: и всичко дето е таблет, смартфон, лаптоп ми изглежда смешно. Заедно със създателите, рекламния им отдел и потребителите.
PtD написа:Harka написа:PtD написа:По темата: Джобс беше великолепен маркетингов експерт - умееше да накара хората да искат да си купят неговия продукт, за да бъдат cool.
Което всъщност е и по-трудното от това просто да създадеш нещо много добро софтуерно и хардуерно...
Разбира се, че не си прав.
PtD написа:Inzagi написа:Да не забравяме че той е основател и на Pixar
Да бе, да.
По темата: Джобс беше великолепен маркетингов експерт - умееше да накара хората да искат да си купят неговия продукт, за да бъдат cool. А техническият гений в Apple беше Woz - Apple I и ][, за който е достатъчно стар, за да си спомня.
Продуктите на Епъл не са нищо особено нито хардуерно, нито софтуерно (пояснявам - притежавам, по служба, както преносими, така и непреносими джаджи на Apple).
NovemberCharlie написа:Не знам дали е философ (последния път като го видах беше компютърджия), ама и Джобс не е основател на Пиксар.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта