Ozzie написа:('щото си мисля, че един BLACKSPIRE STINGER би ти свършил същата работа, освен това е под 100 грама)

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
holandec123 написа:Здравейте, съфорумници! Имате ли представа какъв болт ми трябва за да захвана лостче на магура джули към кормилото. Явно при пренасянето съм го загубил и сега пробвам всякакви болтве, и не става. Също така си мисля, че би трябвало да има нешо, като гайка, която стои в дупката отстрани на лостчето. Не мога да си обясня и моля някой, ако има до себе си подобна спирачда да погледне и да драсне два реда аджеба как се захваща това нещо!
![]()

DЪrty Muddyholandec123 написа:Здравейте, съфорумници! Имате ли представа какъв болт ми трябва за да захвана лостче на магура джули към кормилото. Явно при пренасянето съм го загубил и сега пробвам всякакви болтве, и не става. Също така си мисля, че би трябвало да има нешо, като гайка, която стои в дупката отстрани на лостчето. Не мога да си обясня и моля някой, ако има до себе си подобна спирачда да погледне и да драсне два реда аджеба как се захваща това нещо!
![]()
Colonel написа:Днес докато карах, усетих някакъв луфт идващ откъм десния педал. Като се вгледах видях, че втулката върху която е резбата за педала е почнала да се изважда. И постепенно се извади до края. Та въпросът ми е възможно ли е да се залепи или по някакъв друг начин да се оправи въпросната втулка. Курбелите са Truvativ Hussfelt, ако има значение.
DЪrty Muddykapitanblood написа:Едно,въпросче от мен.Какъв е размера,на задната главина,на тая рамка?
http://www2.giant-bicycles.com/en-us/bikes/mountain/2317/32255/?collections_id=4
Мерси предварително...
stamen написа:Някой може ли да даде линк с педали VP Components 59 и от къде мога да си закупя,трябва да са черни или бели.
Nocturne написа:Кратък въпрос: Предния ротор на дискова спирачка натоварва вилката. Задния ротор какво натоварва и кое може да се счупи при по-голям ротор на задната спирачка?
kapitanblood написа:Едно,въпросче от мен.Какъв е размера,на задната главина,на тая рамка?
http://www2.giant-bicycles.com/en-us/bikes/mountain/2317/32255/?collections_id=4
Мерси предварително...
Burned написа:Nocturne написа:Задния ротор какво натоварва и кое може да се счупи при по-голям ротор на задната спирачка?
Виждал съм(на снимки) "отчупена" рамка, заради спирачката от към ушите за нея. Тези работи обаче са напълно относителни и рядко случващи се.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта