mbikerX написа:А какво може да стане ако прецакам челото ?
mbikerX написа:Teodor40 написа:Средното има няколко тънкости при поставянето и работата може да се осере за нула време. Чашките също не са чак толкова елементарно действие понякога. Слагал съм чашки на поразлуфтени чела с подпъхване на малко от кенче и държи много, стига да е направено като хората.
Ако си нямаш идея за повечето неща ще ти отнеме много време и 100% някъде ще се ****** нещата. Инструменти също ще ти трябват и то не само от гаража на баща тиПо-добре намери някой, който разбира от нещата за да си спестиш много време и нерви.
Успех[/quote
Мерси за съвета . Но аз съм в безизходица . Както съм писал живея в малък град (Девин - ако някой го знае) и няма сервизи за велосипеди а и не ходя много често към Пловдив или София . Дали знаеш някой сервиз където може да пратя рамката и чашките и те да ги сглобят и да ми я пратят обратно![]()
Teodor40 написа:mbikerX написа:Teodor40 написа:Средното има няколко тънкости при поставянето и работата може да се осере за нула време. Чашките също не са чак толкова елементарно действие понякога. Слагал съм чашки на поразлуфтени чела с подпъхване на малко от кенче и държи много, стига да е направено като хората.
Ако си нямаш идея за повечето неща ще ти отнеме много време и 100% някъде ще се ****** нещата. Инструменти също ще ти трябват и то не само от гаража на баща тиПо-добре намери някой, който разбира от нещата за да си спестиш много време и нерви.
Успех[/quote
Мерси за съвета . Но аз съм в безизходица . Както съм писал живея в малък град (Девин - ако някой го знае) и няма сервизи за велосипеди а и не ходя много често към Пловдив или София . Дали знаеш някой сервиз където може да пратя рамката и чашките и те да ги сглобят и да ми я пратят обратно![]()
Средното е по-тегаво. Монтирано ли е то?
mbikerX написа:Средното съм си намерил човек който умее да го слага . Само чашките са ми проблем
Teodor40 написа:mbikerX написа:Средното съм си намерил човек който умее да го слага . Само чашките са ми проблем
Е да ти ги монтира той. Не е нещо чак толкова трудно. За средното трябва инструмент и да не се бърза с ключа. Ако резбата е ок и имаш ключ е лесноИма малко заигравка понякога с втулките.
Ozzie написа:С риск да ме анатемосат, ама да пращаш рамка някъде само за поставяне на чашки е безумно.
Всеки механик като му покажеш двата детайла ще намери начин да ги сглоби. Не вярвам във вашия град да нямате такива?
wingmanz написа:ако поръчваш от screambikes дрънни един телефон дали преди да ти я пратят може да набият и чашки?
wingmanz написа:ако поръчваш от screambikes дрънни един телефон дали преди да ти я пратят може да набият и чашки?
Teodor40 написа:wingmanz написа:ако поръчваш от screambikes дрънни един телефон дали преди да ти я пратят може да набият и чашки?
Не вярвам да му откажат
icko0o написа:Толкова голям проблем ли е,че я няма в смисъл неможе ли от друг сайт ето ти рамка,но не пише дали е в наличност или не http://www.bg-bike.com/?show=products&cat=2&prod=521 .
Ако и тук я нямат бих влязъл в положение и още утре мога да ида до един сервиз в моя град и да питам могат ли да ми я докарат,моята от там я взех,мога да я поръчам и да я взема с мои пари и после да ти я пратя за 159 лева наложен платеж,притеснението ми е да не нещо да се откажеш и аз тази рамка после да няма какво да я правя.Но ако имаш интерес към предложението ми драсни едно ЛС.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта