Ново колело - предложения?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Ново колело - предложения?

Мнениеот raphaello » Пет Ное 11, 2011 9:34 am

Здравейте,

Аз съм нов във форума и търся малко помощ. Имах едно колело, което карах, от както бях на 10 години (сега съм на 24). Мисля всички сте съгласни, че вече е време на го пенсионирам :D

Какво бихте ми предложили и къде в Пловдив са най-добрите места за купуване на ново хубаво колело?
Смятам да го използвам главно за каране по няколко км на ден из града и от време на време ще го качвам на влака за да карам и някъде из планините в България (предимно равнинни терени)

Благодаря предварително :agree:
Изображение
raphaello

Рейтинг: 1200

Re: Ново колело - предложения?

Мнениеот ferriniRider » Пет Ное 11, 2011 2:31 pm

Има доста теми, в които пише, иначе може да отидеш до Макском и до Македония 65.
Иначе до колелото зависи от много неща - ръст, килограми, стил на каране и т.н
ferriniRider

Рейтинг: 1260

Мнениеот rodopi_biker » Пет Ное 11, 2011 3:14 pm

В магазина на Кросс има всичко което ти трябва и са доста евтини за качеството което предлагат. Магазина се намира на ул. Атон, комплекс "Райски кът" http://crossplovdiv.com/shop/ :peace:
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот ferriniRider » Нед Ное 13, 2011 8:41 pm

rodopi_biker написа:В магазина на Кросс има всичко което ти трябва и са доста евтини за качеството което предлагат. Магазина се намира на ул. Атон, комплекс "Райски кът" http://crossplovdiv.com/shop/ :peace:

Не мисля, че Крос е най-удачния избор. Купи си марка - Драг, Скот, Рам, Ферини, Спринт имат не лоши модели :beer:
ferriniRider

Рейтинг: 1260

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти