Предна и задна главина?!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Предна и задна главина?!

Мнениеот krisko_pinkbike » Съб Дек 17, 2011 9:09 am

Здравеите! На скоро си взех колело което има дефекти с предната главина! Колелото има 2 години гаранция и не знам какво биха направили от магазина от които го взех сигурно ще я поправят само. И сигурно пак ще имам проблеми с нея и затова искам да си взема нова предна главина, а после и задна. В момента нямам никакви пари, но идват празници :D ! Ще карам колелото стреет, ще карам на дърт и до година ще го закарам на Банско на бике парка! Благодаря!
Карането на колело не е нещо, с което просто се занимаваме ... А начинът по който изразяваме себе си!
Аватар
krisko_pinkbike

Рейтинг: 1152

Re: Предна и задна главина?!

Мнениеот stani_bikera » Съб Дек 17, 2011 9:32 am

С каква вилка си на 20 ос ли е ? До какви пари горе долу ? Трябва първо да отговориш за да ти помогнем :beer:
Аватар
stani_bikera

Рейтинг: 1130

Мнениеот krisko_pinkbike » Съб Дек 17, 2011 9:43 am

Честно казано не знам каква ос е но карам със сън тур дуро дж. Бих дал до 100 лева само за предната за задната не съм много сигурен колко но предната е жизнено важна в моя случаи!
Карането на колело не е нещо, с което просто се занимаваме ... А начинът по който изразяваме себе си!
Аватар
krisko_pinkbike

Мнениеот zari » Съб Дек 17, 2011 1:10 pm

dartmoor http://en.dd-shop.lt/index.php?route=pr ... gory_id=45 :beer: избери си ,всички са много хубави :beer:
Аз съм байкърче, обичам наще планини зелени, байкърче да се наричам, първа радост е за мене!
Аватар
zari

Рейтинг: 1138

Мнениеот krisko_pinkbike » Съб Дек 17, 2011 1:17 pm

Aма не са ли много скъпи. Нещо по-евтино може ли.
Аватар
krisko_pinkbike

Мнениеот dirtnewbie » Съб Дек 17, 2011 2:34 pm

По-добре отиди в магазина да ги поправят, но ако пак се счупят тогава им кажи, че искаш да ти ги сменят. Главините на Дартмур са скъпи наистина, така че може за предна главина да си вземеш една формулска (да не е 20ос), защото С1-та не е с такава вилка. Една прилична главина няма да е повече от 50 лева, но пак повтарям - прилична. За задна е хубаво да отделиш повече пари.
Примери за предна и за задна главини.
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 884&lang=2 Това е за предна главина, която изглежда доста надеждна
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 532&lang=2 Тази за задна. Нека по-висшите от мен хора да кажат мнението си за главините. :)
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот krisko_pinkbike » Съб Дек 17, 2011 2:50 pm

Много ти благодаря!!! http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 883&lang=2 А какво ще кажеш за тази. Така поне ще са компрелт срам! Не е заради парите но все пак.
Аватар
krisko_pinkbike

Мнениеот xxbtwxx » Съб Дек 17, 2011 3:08 pm

Виж с колко дупки ти е задната шина. Май е с 36 и твойто предложение няма да стане :)
xxbtwxx

Рейтинг: 1140

Мнениеот slomosht » Съб Дек 17, 2011 8:02 pm

ти нали караше ct te
в този случей длавината ти не е счупена(поне предната)
на дуро дж му за много зле бутушите и за няколко месеца си отиват ако с ковяща спирачка и ротор над 160
за задната нз ама за предната познавам много хора(е добре де 2 човека)който изгоряха така
Карам BMX
slomosht

Рейтинг: 1106

Мнениеот krisko_pinkbike » Нед Дек 18, 2011 11:42 am

Лелеле маи си прав! Много ти благодаря. А това гаранцията покрива ли го за проблема на вилката(ботушите)?
Аватар
krisko_pinkbike

Мнениеот slomosht » Нед Дек 18, 2011 1:54 pm

krisko_pinkbike написа:Лелеле маи си прав! Много ти благодаря. А това гаранцията покрива ли го за проблема на вилката(ботушите)?

еми май не не съм сигурен поне не един приятел не му я покриха
ама знае ли се
Карам BMX
slomosht

Мнениеот krisko_pinkbike » Нед Дек 18, 2011 2:08 pm

Ама аз съм карал колелото само 1 път по велоалея. Просто е не реално да имам проблем с колелото толко бързо защото го имам от 1 седмица. Според мене проблема е от там че маи не беше затегната главината добре тя е QR. Сега съм я затегнал здраво но не съм карал от тогава. Може да е от това!
Аватар
krisko_pinkbike

Мнениеот slomosht » Пон Дек 19, 2011 1:04 pm

krisko_pinkbike написа:Ама аз съм карал колелото само 1 път по велоалея. Просто е не реално да имам проблем с колелото толко бързо защото го имам от 1 седмица. Според мене проблема е от там че маи не беше затегната главината добре тя е QR. Сега съм я затегнал здраво но не съм карал от тогава. Може да е от това!

еми знае ли се тва са новите дурота дето са още по-зле и на единия от приятелите ми му се прееба за 1 месец
постоянно трябвваше да си стяга QR за да може да кара
Карам BMX
slomosht

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X