PtD написа:@Сашо, и ти си смешник. Вдигаш врява, блъскаш чинелите, биеш се в гърдите, а като се наложи нещо да се свърши в реалния свят - "бях виртуално с вас".../quote]
rarekin написа:Сашо написа: Ако не ме видите повече в темата, значи протестирам пред Народното събрание.
Сашо написа:Аз си признавам, че само духовно бях на протеста.
Мда. Хигиена нулева...
Лелее, дайте право на последна дума на осъдения.
Протеста днес беше САМО за Цеко и пистите на Витоша. Прочетете поканата в началото на темата.
За да илюстрирам ситуацията използвах израза "някой ни го вкарва мазно отзад", тоест докато си хабим патроните по Цеко, от зад ни вкарват мазно без да се усетим улеснението за износа на незаконна дървесина и удължения срок на лова. А за последните две НИКОЙ не е против и никъде не се споменава в поканата за протеста. А с незаконния износ ще се унищожат безкрайно повече дървета, от колкото с пистите на Витоша. Протеста беше като бански - показва много, но скрива най-важното. Дори и тук всички са се уловили за мантрата Цеко. Трябва да има протести, но не отклоняващи вниманието !
Това ви го обяснявам не зарази конюктурата и за да се оправдавам, а защото вече съм го казал на два пъти, ама никой не ме е разбрал.
Ако позволите ще цитирам себе си и как съм цитирал доц. Георги Костов:
viewtopic.php?f=3&t=104775&start=90#p811615Сашо написа:...Докато си спорим депутатите тихомълком ще приемат със закона и поправките, свързани с отпадането на контрола каква дървесина се изнася за чужбина. А за това шумотевица и подписка няма.
За напред ще гледам да не пиша много, че постоянно съм в позиция партер да се отбранявам и обяснявам, пък изглежда и никой не разбира душевните ми трепети.
Жалко, че накрая май и двата лагера ме намразиха.